En sommerhilsen fra Mass!

Skrevet av flintmarked

Jeg beklager så mye at jeg ikke fikk vært på Flintdagen i år og mottatt Flintprisen, som var overraskende, men selvfølgelig svært hyggelig.

Jeg føler meg på mange måter privilegert som har fått være med å jobbe med flinthåndballen i de siste 10 årene.

Og jeg har mange og takke, alle de fantastiske fine menneskene som jeg har møtt og som jeg har jobbet sammen med, enten det være seg i styret, hvor vi har jobbet med mange og utfordrende oppgaver, kanskje vel utfordrende til tider, eller alle de jeg har jobbet sammen med i forbindelse med vår arrangement , hjemmekamper, trening, møter, sammenkomster og båtturer.

Noe av det er kanskje husker aller best fra arrangement noen år tilbake var da vi rykket opp i eliteserien og hverken kommunen eller vi helt fikk med oss alt som skjedde. Kommunen oppdaget i alle fall ikke før det var for sent at de ikke hadde forsvarlig tribunekapasitet for å spille i eliteserien, og frem til kommunen fikk kjøp inn ny tribune, måtte vi bygge tribune selv til hver hjemmekamp.
Det tok 5 timer å bygge opp og 4 timer å rigge ned til hver kamp, det glemmer vi aldri.

Jeg var så heldig at jeg kom med i Flint da de startet klatringen mot eliteserien, og i takt med stegene vi tok på idrettsbanen, måtte vi ta stegene også utenfor banen. I denne tiden var det mange som la ned et kjempearbeid for flinthåndballen.

Det å være med på å påvirke, forme, utvikle og drifte en klubb, og hver dag kunne se og oppleve de aller yngste tar sine første kast med ballen og lærer seg lagspill og gode holdninger, eller å se de som jobber videre med sin idrett, hardt og målbevisst for å nå sine mål, så har alt vært like viktig, og for en som er glad i idrett, gjort godt.

En stor takk til dere alle!

Mass