Lagperm 8.0 Sponsoravtaler

8.1 Sponsoravtale – Ditt KLUBB HUS – Sport 1 Revetal

Flint Håndball har en sponsoravtale for hele klubben med – Ditt KLUBB HUS –, som forhandler håndballutstyret Hummel. Denne avtalen medfører en del gratis utstyr til klubben, samt rabatter til alle medlemmer på dette merket.

Klubbkolekesjon her.

Intensjonen i avtalen er at klubbens medlemmer skal få kjøpe sportsutstyr til rabatterte priser. I tillegg får klubben en gratis pakke hvert år med utstyr. Dette utstyret er iflg. avtalen ment for vårt topplag på damesiden. Dette for da å profilere vår avtalepartner bla. ved bruk av deres utstyr.
Ved å gjøre felles innkjøp av håndball-/ sportsutstyr som er innbefattet i avtalen, vil klubbens medlemmer få rabatt på veiledende priser. Et par ganger i året vil det arrangeres klubb-/handlekveld i butikken/hallen hvor rabatten på utstyret vil være høyere. Dette er et samarbeid mellom klubben og – Ditt KLUBB HUS –.

Ut over dette kan klubbens medlemmer ved å fremvise medlemskort få 20%  rabatt på  klubbrelaterte produkter gjennom hele året.

8.2 Klubbgenser/ T-skjorte
Styret i håndballgruppa administrerer kjøp og salg av klubbgenser og T-skjorte. Dette er plagg som er fulle av klubbens sponsortrykk.  Viktig inntekt for klubben. Alle oppfordres til å kjøpe denne slik at når vi er på store cup’er og lignende, er vi alle uniformerte og profilerer vår klubb på en meget bra måte.
NB! En presisering i forhold til klubb-/ laggenser eller T-skjorte.
Gensere/ T-skjorter er forbeholdt solgt av klubben. Det er fint med bidrag av sponsor på klubbgenser, men henvendelsen må gå via sponsorkomité. Dette er et vesentlig inntektspotensiale for klubben og har en fast budsjettpost hvert år. Egenproduserte gensere/T-shirts skal IKKE forekomme. Det er det samme som undergravelse av klubbens økonomi. Slikt må evt. godkjennes av sponsorgruppen. Hvis lagene ønsker å kjøpe effekter, skal ikke dette konkurrere med årets klubbprodukt.
NB!NB!  En presisering i forhold til reklame på draktsett.
Reklame til egne drakter er OK, så lenge man følger eksisterende regler for hvor all reklame skal stå på draktene. Slik type reklame er foreldrebasert på hvert lag. Klubben har rett til å trykke på klubbens generalsponsor på alle draktsettene.