Sparebank1 cup er i rute! Dagene går og snart er det 30. august. En milepæl i Flint Tønsbergs Håndall ALs historie. VI skal arrangere vår første turnering. Det er 126 påmeldte lag, og flere på venteliste. Dette må jo bare bli en sportslig og sosial suksess!

Skrevet av flintmarked

Planleggingen av cupen startet for over 2 år siden, og nå er vi her. Det er mye som kan forbedres og gjøres annerledes i senere år. Det er derfor viktig at evaluering og tilbakemelding fra deltakende lag taes med i arbeidet mot 2014.

Målet med cupen har vært to delt: «tett» kampoppsett slik at lagene ikke spiller håndball fra morgen til kveld på lørdag, og alle spillere og lag skal bli tatt imot på en god måte slik at de ønsker å komme tilbake til neste år.

Tønsbergs Turn Håndball har ansvaret for turneringen for J/G 7-9 år. Denne foregår i Semshallen. Flint Tønsberg bruker Eikhallen, Flinthallen og Slagenhallen. Overnattingslagene ligger på Presterød skole og Presterød ungdomsskole. Bespisningen foregår i Slagen samfunnshus der Kilen catering leverer maten- både frokot og middag.

I kiosken er det mulighet å kjøpe litt sunnere alternativer enn på en vanlig cup- fruktbeger og grove horn er eksempler på dette.    Vi ønsker alle spillere, dommere, trenere, lagledere og publikum velkommen!

Håper dere kommer til å trives i håndballbyen vår! Flint kommer til å arrangere høst-cup også neste år. Påmeldingen åpner i januar.

Håndball gir samhold vennskap og glede, derfor er det viktig at du er tilstede!

Sportslig hilsen fra cupledelsen v/Cecilie mail: cup@sparebank1cup.no