"Over forventning", er trener Bulles kommentar på spørsmålet om hvordan han synes spillet har gått så langt. Han har trent Flints J18 lag fra i våres og hans vurdering er at vi spiller klart bedre enn før sommeren. Det ser ut som jentene har trent godt gjennom ferien. Vi har ennå noe tid frem til seriestart og skal være godt forberedt når den tid kommer!

Alle Flints lag har fått noe å bryne seg på så langt, men resultatene er slett ikke værst. For damelaget er dagens resultat seier over Vipers og ett-måls tap mot Nordstrand, mens J18 laget har en sier over Tindlund og et ett-måls tap mot Helset. For J16 laget ble det nok litt tøffere å stille i 18-års klassen, men de tar med seg en seier over Larvik og det er bra! Sammen med Larvik endte de sist i gruppa si.

Søndagens kamper blir som følger: J16 starter kl 09.00 med å spille mot Randesund om 5. – 8. plassen. Denne kampen går i Hårkollhallen. Damelaget møter så Selbu i Eikhallen kl 09.55. De skal spille om 9.-12. plassen i turneringen.

Samtidig, altså kl 09.55, skal J18 spille semifinale mot Glassverket i Hårkollhallen.

 

Vi ønsker alle lagene vår lykke til og tar dette som super matching frem mot høstens seriespill 🙂