Den Gamle Sabahallen ble bygget for over 40 år siden som et idrettsbygg for Saba-Mølnlycke konsernet. På denne tiden var dette en stor bedrift med årsomsetning på 375 millioner og vel 400 ansatte i Tønsberg. Et flaggskip og stolthet.

Ved nedleggelse av Sabas industri virksomhet i 2002 ble Sabahallen overdratt til idretten og fikk etterhvert navnet Flinthallen. Denne hallen har vært til stor glede i snart 20 år.

Nå er hallen solgt til private investorer som skal bygge et padel tennis anlegg. Dette skal påbegynnes i februar 2021 og stå klart noen måneder senere. En ny epoke er på gang for det historiske bygget som var knyttet til en av Tønsbergs største industribedrifter.

Flint Håndball må nå finne seg et nytt hus. Derfor er kommunestyretmøtet den 17 juni noe av det viktigste som skjer på mange år, -sett med Flint øyne. En håndball klubb uten tak over hodet vil få det vanskelig. 500 medlemmer uten tak over hodet vil få det tøft. Derfor håper vi at våre politikere stemmer for å gi Flint Håndball en lånegaranti slik at vi kan gi våre 500 medlemmer sin egen idrettshall.

En flittig brukt hall begynner å bli sliten nå….