1 Juli gikk de fleste spillerne ut i sommerferie med egentrening. Når de kommer tilbake fra ferie er det full fart med «vanlig trening» i Flinthallen. Dvs , det er strenge restriksjoner som må følges og kravet til støtte apparatet er stort. Men det fikser vi. Vi har de 2 neste ukene til å få alt på plass. Dette er kanskje de viktigste momentene :

  • Spillere, trenere og støtteapparat skal screenes for smitte før de kan ta del i aktiviteten.
  • Spillere, trenere og støtteapparat som tilhører risikogruppen skal ikke delta i aktivitet.
  • Ved tegn til luftveisinfeksjon skal personer isoleres, og screenes for smitte før de kan delta i aktiviteten.

Åpning for trening for fullkontakt gjelder Rema 1000 ligaen, 1 divisjon og 2 divisjon. Siden vi har lag i Rema 1000 ligaen og 2 divisjon så betyr dette at alle senior spillere vil være i «vanlig» trening etter sommerferien.

Det er også presisert hvilke tiltak som er gjeldende ved akutt luftveisinfeksjon på spiller/trener/støtteapparat, eller vedkommendes husstand, hygienetiltak, renhold og kontakt med andre personer.