Kjære alle håndballvenner!

Vi har i dag tatt den tunge beslutningen om å avlyse årets utgave av Flint Tønsberg Cup. Etter å ha sett på mange mulige løsninger, ser vi at vi allikevel ikke vil klare å avholde et arrangement som vil være i tråd med smittevernreglementet. Dette er veldig synd, både for oss som klubb og dere som har meldt dere på cupen vår.

Vi beklager at beskjeden kommer så tett opptil cupen, men vi hadde håpet i det lengste at vi ville klare å gjennomføre. Dere som allerede har betalt påmeldingsavgift, vil selvsagt få denne refundert. Vi jobber så raskt vi kan med dette. Send oss mail til cup@flinttonsbergcup om det er noe dere lurer på.

Nå krysser vi fingrene for at situasjonen vil se annerledes ut til neste år, og at vi da kan ønske velkommen til et etterlengtet arrangement og ny Flinthall som i disse dager bygges vegg i vegg med Slagenhallen. Vi skal gjøre vårt ytterste for en fantastisk cup i 2021. Vi håper vi sees snart igjen!