Det spirer og gror i bredden. Dette er gledelig tiltross for de mange utfordringene vi opplever rundt Korona. Vi presenterer 3 av lagene.

J2012 – 27 aktive jenter

Flint J2012 er en flott gruppe med ca 27 aktive jenter. Vi har hatt en jevn tilstrømming av jenter som har lyst og prøve håndball, og vi er veldig stolte av at det er ingen eller svært få som har sluttet.Vi har vært representert på de fleste aktivitetsturneringer, og har en flott foreldregruppe som heier frem jentene fra tribunen. I løpet av sesongen har vi fått til flere sosiale samlinger med kveldsmat etter trening, krabbefiske, påskeløp i skogen og en tur på Gravity som «kickoff» før sesongstart. Jentene har også hatt en utfordring i sommer hvor de får pokal hvis de klarer enten 5.000 eller 10.000 pasninger. Jentene har vært utrolig flinke og totalt har laget kastet 145.000 pasninger i sommer! 30.08 skal vi arrangere en privat vennskapsturnering hvor vi har invitert noen lokale lag, vi gleder oss til å komme i gang med sesongen igjen!

Morgendagens eliteserie spillere

G2006 – 17 gutter, 2 lag

Flint G2006 er en super gjeng med ca. 17 spillere. Vi har 2 lag i serien og kom til semifinale i regionsør cup. Nå i august har vi vært på treningstur til Kragerød hvor vi spilte 5 kamper på 2 dager. Gutta elsker håndball og Flint!

En blid gjeng

J2006 – 20 spillere som trives

Flint J2006 er en treningsivrig og flott gjeng på 20 spillere. Vi har et fantastisk godt miljø og samhold i gruppa, alle er inkludert og er også mye sammen på fritiden. Vi har hatt utetreninger i koronatiden, men gleder oss veldig til endelig å kunne spille kamper igjen.

Om 2 år skal denne gjengen kjempe om plass i Bring serien.