Zarko Pejovic har nå vært en uke i Flint Tønsberg og han forteller at han stortrives i klubben. 

– Flint minner meg om Tynset som jeg trente for 6 år siden, forteller Zarko.  – Det er en liten klubb som var familiært organisert med gode og nære forhold mellom menneskene – det minner meg mye om hvordan det er i Flint. 

– Jeg er blitt godt mottatt av alle de som er i klubben og jeg stortrives sammen med jentene.  Jeg vil nevne at Marianne er co-trener med meg og ikke assistenttreneren min – hun betyr mye for meg, skryter han.  – Jeg og Marianne kommer til å fungere godt sammen i team. 


Mye talent

– Jeg er fornøyd med innsatsen vi har på trening.  Spillerne er treningsivrige, det er en gruppe som er veldig engasjert og er veldig dedikerte. Dette er spillere med mye talent og med et stort utviklingspotensiale.  Så dette blir spennende!

Foto: Trond Sørøy


Spillerne viser gode holdninger

Zarko var med på benken for første gang i treningskampen mot Gjerpen fredag 14. august.  Da han holdt han seg mer i bakgrunnen og lot Tone Larsen og Marianne Iversen være lagledere.  Den neste treningskampen mot Larvik to dager senere ble hans debut som lagleder, sammen med Marianne Iversen.  Kampen endte med seier til Flint, 24-21.

– Vi gjorde ikke noen endringer før vi møtte Larvik, jeg hadde kun vært med på 2 treninger sammen med spillerne foran den kampen.  Så jeg og Marianne hadde en avtale om at hun skulle styre angrepsspillet, mens jeg skulle prøve å justere litt i forsvaret, sier han. 

– For min del var det en fin gjennomkjøring for å se hva vi har, og hva vi kan gjøre bedre.  Jeg lærte ganske mye av den kampen. 

– Det viktigste for meg i den kampen var at jentene viser en god karakter.  Vi lå under 11-13 og klarte å snu det i vår favør.  Jeg var veldig fornøyd etter kampen og fikk en oversikt på hvilke områder vi kan bli bedre. 


Skal yte maks

Å ta over et lag fjorten dager før seriestart er ingen drømmesituasjon og Zarko innrømmer at seriestarten kommer litt brått på.  Han er opptatt av hvordan spillerne skal opptre på banen og ønsker at Flint Tønsberg skal viste et stort engasjement på banen. 

– Jeg ønsker å overføre min mentalitet til spillerne.  Vi skal alltid gjøre vårt beste, så får vi se om det det holder til seier.  Vi skal vise maksimal innsats i hver eneste kamp. 

– Jeg er glad i småavtaler mellom to og to spillere og teamarbeid, at vi jobber frem en god teamfølelse.  Jeg kan garantere at det blir maksimal innsats på banen i den første seriekampen mot Fredrikstad og maksimal lagdisiplin og godt samarbeid mellom spillerne. 

– Jeg ønsker at vi skal være et lag som vinner sympati hos andre.  Vi er underdogs, men skal kunne matche oss også mot de beste lagene i enkeltkamper. Flint Tønsberg har mange gode spillere på laget, så vi skal  jobbe på og gjøre vårt beste.


Annonse