Til helgen er det fullrulle for de fleste lagene i Flint Tønsberg Håndball. Vi har tatt en gjennomgang av alle klubbens kamper denne helgen.

Veileder ift smittevern : https://www.handball.no/nyheter/2020/05/handballens-egen-veileder-for-smittevern/#_Toc49779112

Junior-jentene med Marte Smistad i spissen tjuvstarter helgen med kamp mot Gjerpen Torsdag kl 20.30 i Flinthallen. Jentene startet sesongen hjemme mot Bamle 11.09 noe som resulterte i en  31-19 seier. Gjerpen-jentene kommer fra et 20-25 tap mot Gulset hjemme i Skienshallen. Vi er spente på om jentene fortsetter den gode formen fra Bamle-kampen som hadde hele 10 spillere på scoringslisten.

G8 skal ta turen til Nøtterøy-hallen på formiddagen hvor de stiller med 2 lag. I løpet av Lørdagen får de kamper mot Nøttery 1 og 2 og Fram.

J8 tar turen til Ramneshallen etter lunsj med hele 4 lag. Her blir det kamper mot Barkåker 1 og 2, HG Gokstad 1 og 2, Nøtterøy , Ramnes 1 og 2 og Stokke. J8 tjuvstartet sesongforberedelsene med vennskapsturnering i Flinthallen 31.08 og er topp motiverte for aktivtetsturnering til helgen.

G9 Får sitt første møte med kortbane-håndball. Guttene skal i aksjon på Søndag hvor de stiller 2 lag. For guttakrutt går reisen til Helgerødhallen, hvor de skal få bryne seg mot Sandar 1 og 2, HG Gokstad, Sandar

J9 har allerede forsøkt seg på kortbane da de har spilt noen aktivitetsturneringer en årsklasse opp. J9 er stor gruppe med jenter som gjør at de stiller hele 5 lag denne helgen. Først Søndag skal jentene i aksjon. De forventer nok har J8 har ryddet pent etter seg for reisen går også til Ramneshallen, hvor det blir kamper mot Ramnes 1 og 2, Sandar, Sandefjord TIF 1,2,3,4 og Teie. 

G10 Må belage seg på å vente litt, de skal først i aksjon 20.09.

J10 stiller med 2 lag denne helgen. For jentene blir det 2 kamper på begge lag og de reiser til Nøtterøyhallen for å kjempe mot Teie 1 og 2 og HG Gokstad.

G11 reiser til Hårkollhallen hvor de skal spille 2 kamper. Kl. 10.00 møter guttene Nøtterøy 2 og må smøre seg med litt tålmodighet før de møter Nesjar kl 12.30 i sin siste kamp for dagen.

J11 slår følge med G11 til Hårkollhallen og møter Nøtterøy i sin første kamp kl 11.15. Neste kamp er først 13.45 mot Ramnes 2.

G12 Det blir litt tid i bilen for G12 denne helgen. På Lørdag blir det kamp mot Slemmestad i Slemmestad idrettshall kl 12, før de på Søndag må reise andre veien til Skien, nærmere bestemt Gjerpenhallen, hvor Herkules venter på motsatt banehalvdel kl 16.25.

J12 trenger ikke reise så langt for sin første kamp for sesongen. Jentene møter Strømsgodset i Flinthallen kl 11.15, før de dagen etter reiser  helt til Kleivhallen (Sundvollen)  for kamp mot Holeværingen kl. 10.00. Tidlig i seng for J12 på Lørdag med andre ord.

J13 har hele 3 lag. Men denne helgen er det bare 1 lag som skal i aksjon. Reisen går til Runarhallen for kamp mot Runar på Lørdag kl 11.15.

G13 Må smøre seg med litt tålmodighet. Dem har ikke sin første kamp før Lørdag 26.09 mot Ramnes 2 i Flinthallen.

J14  Har 2 lag, hvor det ene laget har sin første kamp på Lørdag i Flinthallen mot Bamle kl 12.30. J14 har notert seg at Juniorjentene allerede har spilt og slått Bamle og tenker ikke å være noe dårligere.

G14 har også 2 lag i årets serie. Første kampen for guttene blir borte mot Konnerud i Konnerudhallen kl 1640 på Lørdag.

J15 får samme motstander som A-laget møter i NM i sin første kamp. Jentene møter Reistad i Flinthallen på Søndag kl 12.45.

G16 har 2 lag i årets serie. Første kamp for guttene er mot Herkules i Gjerpenhallen kl 13.05. Guttene planlegger å legge listen for G12 som har samme motstander litt senere på dagen.

J16 må vente litt før sin første kamp for sesongen. Første kamp er 27.09 borte mot Reistad.

Vi avslutter en aktiv helg med A-lagsjentene som reiser til Åsenhallen for kamp mot Sola kl 18.00. Vi håper jetene forsetter den gode trenden fra seiern mot LHK, og tar hjem 2 poeng! Kampen kan du følge på handballtv.no