Vi har besluttet at kampen mot Fana i Rema 1000 ligaen på søndag 27/9 i Slagenhallen går uten tilskuere. Vi har fått en «sterk henstilling» fra kommunelegen om dette og vi velger å følge dette rådet. Henstillingen er basert på smittesituasjonen i Bergens området.

Rådet fra NHF sier imidlertid at kampen kunne gått med tilskuere. Sammen med forbundet har vi imidlertid blitt enige om å følge kommunelegens henstilling. Vi er glad for jobben som kommunelegen og NHF gjør og synes derfor beslutningen er enkel og nødvendig, -men trist sett med håndballøyne.

Men vi skal garantere en super HTV sending som bringer atmosfæren og spenningen fra hallen hjem i stua. Heia Flint !

Skulle det bli endringer ift tilskuer situasjonen så vil vi selvsagt informere om dette.

Er det lov å si at vi er møkk lei Korona ?