I en litt tung korona tid så ønsket vi å gi litt ekstra tilbake til bredden og vi vedtok derfor i august å bruke 100.000 ekstra for å ruste opp alt fra baller til de yngste, mål, vester, drakter, trenerutstyr, medisin bagger m.m. Dette er kanskje den deiligste beslutningen vi i styret har tatt på lenge og det føltes så riktig i en tid som preges av mye som er vanskelig. ( Les : Korona )

Nå er det ikke sånn at vi bare kan dele ut penger helt uten videre. Men god innsats av mange har gjort at vi mente vi kunne ta oss råd til dette basert på våre resultater så langt.

Bredde og topp er viktig for Flint. Det skal være rom for begge deler. Det kan fort bli til at bredden glemmes. Da glemmer vi fundamentet i klubben og det som er hele årsaken til at vi også har et lag i elite serien. Zarko uttrykte dette på en fin måte ; Skal du få kjærlighet så må du gi kjærlighet. Derfor er det utrolig flott å se hvordan Eliten bryr seg om bredden og vise versa. Vi skal lykkes sammen.

Nå gleder vi oss sykt til å flytte inn i ny Flinthall sammen i 2021. Vi trenger fortsatt støtte og det er supert om noen flere ønsker å bidra på vår Spleis aksjon : spleis.no/s/flinthallen

Ny Flinthall under planlegging
Den nye Flinthallen står klar i begynnelsen på 2021