Rema 1000 håndballskole denne uken i Flinthallen ; 50 flotte barn, – Zarko som skolens eminente rektor, – dame- og gutter 05 spillere som engasjerte trenere Deilig å se gleden og latteren hos utøverne og instruktørene.

På mandag kunne vi også være ute

Damespillerne og G05 spillerne som fungerte som instruktører fikk et flott avbrekk fra sin vanlige treningshverdag. Også de koste seg og det ble knyttet mange hyggelige bånd mellom elitespillerne og våre unge talenter.

Veloppdragne barn som ble godt organisert med rektor Zarko i spissen.

Det var ikke helt enkelt ift smittevern med så mange i Flinthallen. Men takket være god planlegging ( takk Zarko ) , flinke barn og støttende foreldre så gikk dette veldig bra. Det å se foreldre som spiller med og tar ansvar når barna ikke er helt friske gjør godt å se. Dette er utrolig viktig for at vi kan drive med idretten vår ift å unngå smitte og nedstenging. Stor takk !

Det å stå imål kan være litt skummelt. Fint med støtte fra noen som spiller i Eliteserien.

Neste gang det blir håndball skole så vil dette skje i den nye Flinthallen. Da kan vi garantere mange flere håndballskoler i flotte lokaler ; spilleflate med nytt dekke, stor plass til aktiviteter på utsiden av banen, aktivitetsrom på 250 kvm, treningsrom på 150 kvm, 200 kvm kafeteria med flotte serveringsmuligheter, storskjermer til bruk i instruksjon m.m. Det er bare å glede seg.

Vi sees neste gang 🙂