Gamleklubben Larvik er allerede slått ut av NM.  Nå håper nyerverelsen Julianne Drevland Bjørnøe (20) og kunne bidra så Flint Tønsberg går videre til kvartifinale i NM, som laget også gjorde i fjor!

Det var nok mange som stusset da de så lagoppstillingen til Flint i forbindelse med lørdagens seriekamp mot Aker.  Julianne ble spilleklar etter overgangen fra Larvik så sent som dagen før og ble med inn til Ullern Flerbrukshall.  Hun er tidligere bakspiller, men er omskolert til venstrekant, men har også spilt mye som høyrehendt høyrekant i Larvik.  Siden Julianne har erfaring som bakspiller har hun også stått som toer i forsvar, noe som kan bli nyttig når Flint-forsvaret skal komponeres på best mulig måte.


Julianne sa dette etter tirsdagens trening i Flinthallen:

– Jeg synes det har vært utrolig gøy å være en del av Flint disse 12 siste dagene.  Det har vært spennende å sette seg inn i nye ting og bli kjent med nye folk og et nytt lag.  Det er veldig bra energi her, synes jeg, med god treningsvilje.  Det er veldig god arbeidsmoral, hvor alle trøkker til i hver duell, hele tiden. 

– Jeg er vant til et bra nivå på treninger i Larvik, da er det gledelig at det er så bra trøkk på treningene her også.  Det er litt flere spillere på treningene til Flint enn hva tilfellet er i Larvik, og det synes jeg er positivt.

– Forholdene ligger til rette for at jeg skal få en god utvikling som håndballspiller her i Flint, det er meg det står på, at jeg tenker på det jeg skal.  Jeg har lært mye om mental trening av Anja Edin, så alle forutsetningene er tilstede for at jeg skal bli en bedre spiller denne sesongen.


Nye utfordringer

– Det ble en litt kjip avslutning i Larvik med at jeg ikke fikk så mye tillit av det nye trenerteamet, så da tenkte jeg at jeg måtte ta en ny utfordring og prøve noe nytt.  Jeg er glad for at jeg nå er Flintspiller – så får vi se hvordan det går!

– Jeg var bakspiller tidligere, men har alltid hatt lyst til å spille kant, så jeg synes det er dritgøy at jeg har fått lov til det. 


Godt humør

– Jeg er en sprudlende spiller og ønsker å påvirke humøret på en positiv måte i gjengen.  Jeg har gode satsinger og har god fart og trøkk i det jeg gjør.  Forsvarsmessig liker jeg å være litt offensiv, jeg håper å bli den spilleren som snapper ballen, jeg synes det er litt gøy!  Jeg har spilt toer i forsvar og kan bidra med det hvis det er behov for det. 


– Jeg er kjempegira for NM-kamp mot Fana i morgen, det hadde vært innmari kult å få noen minutter i Flintdrakta.  Det blir spesielt å debutere i ny klubb.  Jeg håper det blir en kanonkamp av hele laget.