Engers Malerfirma har vært med som samarbeidspartner i Flint Tønsberg Håndball en årrekke. For Ronny handler det om å gi tilbake til idretten som han selv var aktiv i som ung. Idretten er ikke eneste Ronny gir tilbake til. Han er aktiv medlem i byens BNI nettverk, og hadde han fått provisjon på alle referanser han har gitt til andre bedrifter i nettverket hadde han nok vært mange milliardær i dag!

Fortell litt om hvem dere er og din rolle

Vi er Tønsberg største malerfirma der jeg er daglig leder og eneeier av selskapet som ble startet i 1996. Vi er en preferert leverandør av håndverkstjenester i Vestfold og har som mål å fortsatt være det. Vår styrke er at det er kundene selv som anbefaler oss videre til andre. Vi er i stadig utvikling og tilgangen til prosjekter øker, så kjenner du en dyktig maler som er på jakt etter jobb, er det bare å ringe meg! 😊

Engers Malerfirma er en solid bidragsyter til veldig mange av byens idrettslag, hvorfor er «sponsing» så viktig for dere?

Det har noe med å gi tilbake til de som alltid stilte opp når jeg selv drev med idrett, ta sitt samfunnsansvar seriøst og ikke minst tenke på at å hjelpe de unge i dag så hjelper vi også framtiden vår, og ikke minst hjelpe de inn i et sunt miljø med muligheter for masse venner og sosiale happeninger.

Du var nylig med i finalen i «Norges hyggeligste håndverker», hvor du stakk av med prisen for «Norges hyggeligste Maler», hva betyr en slik kåring for din bedrift?

En fantastisk tittel som jeg er utrolig ydmyk og stolt av! Det viser at jeg og mine gutter gjør noe riktig med en super hyggelig holdning, pluss at mine gutter blir satt stor pris på av alle våre kunder med sine positive, kvalitetsmessige og hyggelige holdninger.


Hva er viktig for deg når du velger å takke «ja» til å bidra økonomisk i et idrettslag?

Det å føle at det betyr noe for klubben, og de jeg sponser. Også er det hyggelig å bli satt pris på.

Takk for praten!