Godt forankret på Tolvsrød, er RoMa trafikkskole vår lokale kjøreskole som sørger for at, når tid for det, at spillerne våre blir gode sjåfører i trafikken. Det er svært fleksible og henter og bringer gjerne spillerne på skolen for kjøretime. Ikke bare støtter de oss økonomisk, de møter gjerne tidlig opp på hjemmekampene for å hjelpe til med å rigge!

Fortell litt hvem dere er og hvilken rolle du har ?

RoMa Trafikkskole er en forholdsvis liten trafikkskole, som ble stiftet i 2017, med 2 lærere og en kontoransatt. Rune har vært trafikklærer siden 2013, og jobbet som bilselger før det. Rune er også faglig leder ved trafikkskolen, og har det faglige og pedagogiske ansvaret. Magnus har vært trafikklærer siden 2005, og jobbet før det innen logistikk. Magnus fungerer som trafikkskolens daglige leder og har mer ansvar for den økonomiske delen av driften i selskapet.

Hvorfor velger dere å støtte Flint Tønsberg Håndball?

RoMa Trafikkskole ønsker å være en lokal aktør med tilhørighet til nærområdet. Siden vi er den eneste trafikkskolen på Tolvsrød så synes vi det er både riktig og viktig å støtte opp om lokale idrettslag. Dette er engasjert ungdom som virkelig brenner for noe, og det er klart vi ønsker å ta del i engasjementet.

Dere er også sponsor for Flint fotball, synes du Flint-folk er flinke til å bruke dere som lokal kjøreskole, som sponsor lokale idrettslag?

Vi har et godt forhold til både Flint håndball og Flint fotball, og vi ser at mange av Flints medlemmer ønsker å benytte seg av våre tjenester. Vi vil derfor være så fleksible som vi kan når det gjelder å samkjøre trafikkopplæring, skole og treningstider.

Mange av spillerne har vært innom dere for kjøretimer, hvem er best sjåfør av Flint jentene?

Vi har hatt mange av Flints håndballjenter som elever hos oss, og vår erfaring er at de blir ganske så flinke bilførere. Det kan godt hende at mye av håndballen, som lagidrett, kan sammenliknes med samspillet i trafikken, og at dem som da driver med lagidrett kanskje kan ha et fortrinn i trafikkopplæringen. Alle spillerne vi har hatt innom skolen vår utmerker seg på forskjellige områder, så å skulle nevne en som er flinkest er umulig. Det fine er at vi i trafikken, som på banen, utfyller hverandre, og gjennom samarbeid blir bedre alle sammen.

Du er flink til å komme å se på hjemmekampene, noen spillere som har imponert deg litt ekstra?

Vi forsøker å komme og heie frem Flint så ofte vi kan. Det er ikke alltid like lett å få det til å passe med barn og familie dessverre, men vi stiller selvfølgelig opp når vi har anledning. Det å skulle plukke ut enkeltspillere som har utmerket seg er vanskelig. Det vi har sett er et lag som jobber kollektivt og gir alt de har i jakten på poeng.
Samtidig har vi jo landet på å være personlig sponsor for Gabi, som dessverre har vært ute med skade.

Takk for praten!