Tilbake i 2017 lå Flint Tønsberg Håndball nede med brukket rygg. Gjelden til Norges håndballforbund og Tønsberg kommune var i ferd med å ta knekken på klubben. Med egne barn i klubben og en stor dose samfunnsengasjement ble Revac med på spleiselag (som inkluderte Sport 1 Tolvsrød v/ Birger Almenning og Jernia v/Svein Erik Johansen) som reddet klubben fra konkurs.

Mange i lokalområdet har hørt om Revac, men vet kanskje ikke hva dere gjør. Kan du fortelle oss litt?

Revac AS er blant de største bedriftene i Norge innen behandling av EE-avfall (elektriske og elektroniske apparater/produkter). Revac AS er 100% privat eiet. Vi håndterer alle typer EE-avfall fra kjøleskap til den elektriske tannbørsten.
Bedriften er sertifisert etter, NS-EN ISO 9001, NS-EN ISO 14001
Revac er fokusert på å gjøre en fremtidsrettet miljøinnsats og yte god service til våre kunder. Dette sikrer vi gjennom eiernes årelange erfaring innen bransjen, kompetente medarbeidere, godt maskinelt utstyr og kundepleie gjennom relasjonsbygging.

Vi skrur tiden tilbake til 2017, og klubben slet stort med økonomien. Revac kom inn, sammen med andre lokale bedrifter og «reddet» oss. Hvorfor valgte dere det?

Som eiere av Revac hadde vi da barn i håndballen på Flint, og gjorde dette som en god gjerning for klubben.

Gjengen bak «redningsaksjonen» i 2017.

Det er en stor håndball interesse i fylket, hva tror du det betyr å ha et lag i eliteserien i by’n?

Det er kjempe bra med eliteserie lag i byen, dette er veldig positivt for håndball miljøet i Flint og Tønsberg, mange ungdommer som kan og vil bruke tiden sin på håndball. Det er veldig positivt.

Hvordan har Covid-19 påvirket deres bedrift?

Covid-19 har påvirket oss mindre enn først fryktet, men hverdagen vår ser annerledes ut med mange nye tiltak, vare tilgangen og prisene er stabile.

Hvordan er håndball interessen hos Revac ansatte?

Håndball interessen hos Revac er nok ikke større enn gjennomsnittet, vi føler at vi har gitt et bidrag på Flint Tønsberg Håndball, og at Revac nå kan støtte andre idretter/klubber kanskje litt bredere enn bare en idrett.

Takk for praten!