I et trøblete år for mange kunne det ikke passet bedre at Aquatiq valgte å bli hovedpartner i Flint Tønsberg Håndball. Ikke bare er de hovedpartner, de er også personlig sponsor for Malin Alice Lundemo, Eline Fagerheim, Nora Bugge og Mari Finstad Bergum. Med den stjernerekken og med tidligere siste skanse på herrelandslaget, Steinar Ege i arbeidsstokken, kan de stille en ganske slagkraftig lag i en eventuell bedriftsserie. At de i tillegg produserer desinfiseringsmidler og har gitt dette til oss gratis, har spart oss for mye penger i dette «korona-året». Vi er svært takknemlig for å ha Aquatiq med på laget vårt.

Aquatiq er et nytt bekjentskap for de fleste som følger Flint Tønsberg Håndball. Kan du fortelle litt om hvem dere er, og hva dere gjør?

Aquatiq er en Norsk, markedsledende selskap. Kjernevirksomheten vår er ekspertise og produkter innen hygiene, prosessutstyr, digitale analyseverktøy, kjemikalier til profesjonell rengjøring og konsulentvirksomhet. Vi har også et eget team som jobber med kjemikalier for rengjøring, smøring og vedlikehold innen mekanisk, teknisk industri. Aquatiq Chemistry har hovedbase her i Tønsberg.

I dag er vi operative i Norge, Danmark, Skottland, Canada, Australia, Chile og USA.

Aquatiq har valgt å bli med som hovedpartner i Flint Tønsberg Håndball i år. Hva er grunnen til at nettopp nå var riktig tidspunkt til det?

Vi er jo selvfølgelig stolte av å være med som sponsor i toppserien. Vi vet også at det koster mye penger og innsats for å henge med. Aquatiq hadde et ønske om å være med på dette sammen med Flint, at  Flint Tønsberg er en breddeklubb gjør det jo også litt spennende med tanke på rekrutering og for alle de andre klubbene i regionen.

Hvordan har covid-19 påvirket deres bedrift ?

Det er klart at det har preget hverdagen vår med mye hjemmekontor og begrensinger i fysisk kontakt med våre kunder. Som leverandør av hygienekjemikaler og desinfeksjonsmidler har vi samtidig vært en viktig leverandør for mange i denne perioden, men mest av alt ønsker vi oss tilbake til en normal hverdag.

Aquatiq har virkelig tatt eierskap i engasjementet  i klubben. Dere er veldig engasjerte og møter opp med mange på kamper, hvorfor er det så viktig?

Vi er mange håndball sjeler i Aquatiq og vi syns det er helt topp når vi kan følge med fra sidelinja, engasjement har alltid bidratt til å få frem gode spillere og resultater.

Engasjement og lagfølelse er viktig for oss i vårt firma så her kan vi lære av hverandre.

Er det noen spillere som har imponert dere ekstra fra tribuneplass denne sesongen?

Det har vært mange gode enkeltprestasjoner, men først og fremst ønsker jeg å skryte av innsatsen laget samlet sett har fått til, det er jo et ungt lag og første sesong i toppen !

Takk for praten!