Foto: Ravnfoto

Flint jentene hadde juleferie fra 22 til 28 desember. Ikke helt ferie, -da alle hadde 4 egentreninger for å være klare til seriekamp over nyttår. Nå ble kampen 3. januar mot Byåsen utsatt grunnet korona. Jentene har derfor fått noen ekstra treningsdager til å forberede seg på. Det kan nok være nyttig.

Nå venter Vipers i Kristiansand. Kampen spilles 6 januar i Aquarama, -Vipers sin lekegrind. Vår første hjemmekamp i årets Rema1000-liga var mot nettopp Vipers, den gang endte det med tap 36-21.  I en treningskamp i desember ble det et knepent tap i Flinthallen mot laget fra Kristiansand (29-26). Kampen ble riktignok spilt når halve Vipers-laget spilte EM, så vi kan nok forvente tøffere motstand på onsdag. Mange av Vipers-jentene har imidlertid knapt rukket å komme ut av innreisekarantenen etter EM finalen 20.12 uten at dette gir helt den store troen på seier.

Foto: RavnFoto

Vi har tatt en prat med Zarko om hva han tenker før kampen.

Status etter jul ?

Det er gledelig at alle er friske og at spillerne har vært disiplinerte ift å ikke utsette seg for unødvendige smittesituasjoner. Siden kampen mot Byåsen ble utsatt så har det gitt oss litt bedre tid i vår mini oppkjøring til første seriekamp. Vi er full tropp på trening og det i seg selv  er gledelig. Av enkeltspillere så merkes at både Sanne Løkka Hagen og Elise Johnsen er tilbake.

Forventninger til kampen på Onsdag ?

Vi forventer ikke å slå Vipers. Målet er at vi skal spille bra og bygge grunnlag for kampen mot Oppsal 13 januar. Det høres sikkert litt rart ut, men for oss blir kampen mot Vipers en treningskamp.

Hvordan har vi forberedt oss ?

Det gir stor motivasjon å spille mot et lag med så mange ferske Europamestre på laget. Vi skal spille med kompakt forsvar og ikke slippe Vipers til en mot en. Til det er enkeltspillere altfor gode.  I angrep skal vi spille klokt og unngå personlige feil. Det blir viktig å være tålmodige og vi skal også unngå kontringer mot.

Kampstart kl 18:30. Følg sendingen fra 18:20 her : https://handballtv.com/

#ViLykkesSammen