Det gikk vel så ille som vi kanskje var redde for. Etter første omgang kunne man frykte enda værre. Etter 60 minutter så viste resultat tavlen at vi hadde tapt 46-20 mot norges desidert beste (lands)lag. Vi ble til tider rundspilt. Trøsten får være at det kommer også andre lag til å oppleve.

Et stjernespekket Viperslag satt Flint jentene ut fra start. Respekten lå tjukt utenpå våre jenter.Dette var kanskje litt overraskende, men på en annen side så møtte vi et knallbra lag som kjempet like bra offensivt som defensivt. Motivasjonen var på topp hos Vipers.

1 Omgang
Vipers hadde stort tempo i sine ankomster og Flint hang rett og slett ikke med. En stund scoret Vipers et mål per minutt og det så virkelig stygt ut. Når Vipers tok Timeout så var det ikke snakk om å senke tempo eller slippe seg nedpå. Ole Gustav Gjekstad ville ha maksimalt ut av jentene sine. En kommende Champions League kamp lå i bakhodet.

Selv om vi slapp inn mange baller bakover så hadde vi våre sjanser framover. Flere ganger var vi alene med keeper. Men der stod det en EM helt og det spørs nok om ikke det gjorde noe med det mentale hos jentene.

Når klokke viste 30:00 så ledet Vipers 25-5. Stygge sifre og spørsmålet var om de kom til å passere grensen på 50 mål ved kampslutt ?

2 Omgang

Andre omgangen begynte bedre og de første 4 minuttene var det 2-2. Målkontoen ble åpnet av Andrea Varvin Fredriksen og Mari Finstad Bergum. De første 15 minuttene scoret vi 6 mål og det var ett mer enn i hele første omgang.

Det var tydelig at Ole Gustav Gjekstad ønsket mer fokus fra sine jenter når han tok Timeout. Han ga klar beskjed om mer bevegelse og at vi slapp litt for lett til.

Et av lyspunktene var innhoppet til Karoline Lislien som var en trussel mot de rutinerte EM heltene. Karoline sto for angreps- og gjennombruddsvilje framover med fart. Selvom hun gikk seg fast ved enkelte anledninger. Elise Johnsen ble Flint sin beste og
fullt fortjent. Elise er virkelig tilbake etter skade og kommer til å bety mye i de neste kampene. Mari Finstad Bergum ble Flint sin toppscorer med 5 mål og presterte som vanlig. Også Synne Fossheim presterte bra på strek og puttet 3 baller.

Zaynab Elmrani kom inn i målet 10 minutter ut i andre omgang. Hun startet med 3 redninger på rad. Mål nummer 7
i andre omgang var et kunstmål. Zaynab formlig «rullet» ballen over hele banen og inn i det åpne Vipers målet. Mål er mål.

Malin Lundemo, Henriette Jarnied og Synne Hagen ble spart i denne kampen. De er med 13 januar når vi møter Oppsal.

Zarko hadde følgende kommentar etter kampen ;

Jeg er veldig skuffet over første omgang. Vi gjør ikke det vi sa bakover.
I stedet for å tette igjen så er det totalt åpent. Jeg er delvis fornøyd med andre omgang og at vi scoret 15 mål. Det at Elise Johnsen er tilbake slik hun gjør idag er viktig for oss. Hun ble Flints beste og er en veldig god forsterkning.

Flints lag :

Mari Finstad Bergum (5)
Elise Johnsen (3)(B)
Synne Fossheim(3)
Karoline Müller Lislien(2)
Celina Vatne(2)
Elise Vedeler(1)
Andrea Varvin Fredriksen(1)
Julie Dybdahl(1)
Zaynab Elmrani(1)
Nora Bugge
Sanne Løkka Hagen
Eline Fagerheim
Felicia Celine Tangen
Charlotte Koffeld Iversen
Mia Leikvold Trapnes
Julia Gellein Vangen