Signalene fra NHF er at de 2 siste serierundene vil bli flyttet til slutten av april eller begynnelsen av mai. Vår siste kamp ville bli 5 mai før et eventuelt kvalifiserings spill. Grunnen til at det blir slik er de utsatte kampene som har oppstått pga Korona. Det er viktig at disse spilles slik at halvspilt eliteserie kan bli bokført. Skulle serien ikke fullføres så vil halvspilt serie bli tellende. Oppnår man ikke halvspilt serie så vil hele eliteserien bli annulert.

For vår del er det kun en utsatt kamp det er snakk om foreløpig og det er den som skulle vært spilt 3 januar mot Byåsen i Slagenhallen. Vi antar den blir spilt i mars.

Etter 5 mai vil det så bli kvalifiserings spill hvis vi er i denne kategorien. Det tyder jo på at vi vil spille håndball helt fram til 17 mai. Vi tror den generelle holdningen er at alle klubber ønsker å gjøre det de kan for å gjennomføre serien.

Rema 1000 ligaen tåler ikke veldig mange flere avlyste kamper som må omberammes. Derfor gjelder det for oss og alle andre å være utrolig nøye ift smittevern. Det holder at kun etpar spillere blir smittet før flere lag automatisk blir rammet med karantene.

Hvis vi skal se noe possitivt i dette så må det være at den nye Flinthallen står klar 1 mars og at utsatte hjemme kamper blir spilt i denne. Det er da noe å ta med seg.