31 januar er det kroken på døra for Flinthallen i Narverødveien 40. Men heldigvis står det en ny hall i Trimveien med overtagelse 1 mars for våre 500 medlemmer. Med større hall, flere aktivitetsrom, stor kafeteria og mye mer så har vi noe å glede oss til. Men vi får en måned hvor alle treninger skal pakkes inn i Slagenhallen. Det skal nok gå fint.

En hall som har fremmet aktivitet blandt barn, unge og voksne i mange år.

I disse dager legges dekket i den nye hallen. Dette er en milepæl hvor man kommer til å skjønne hvor utrolig fin denne hallen blir. Det blir oppmerket en hovedbane, 2 stk 5’er baner og 4 stk 4’er baner. En hall for de eldste på Elite til de yngste i bredden. En hall for klubben.

For Flint er det nå viktig at alle får brukstid i den nye hallen. Dette planlegger vi for. Alle skal få ta del av det nye bygget og få litt ekstra «boost» etter en særdeles vanskelig sesong med lite aktivitet.

Vi er fortsatt ikke i mål med finansiering av tribune anlegget. Dette er kanskje det mest kritiske akkurat nå ift å få hallen 100% ferdig. Vi mangler faktisk ganske mye.

Tribune A er finansiert, mens tribune B har vi foreløpig ikke midler til å sette i bestilling. Tribune B koster 1,9 M NOK + MVA.

Vi har satt i bestilling tribune A til 650.000 basert på sponsorer og noe egne midler som sikkerhet. Vi mangler fortsatt ca 300.000 i sponsormidler for Tribune A. I ytterste konsekvens vil dette dekkes gjennom bruk av klubbens egenkapital. Dersom det er flere som ønsker å bidra som bedrift eller privatperson så kan dere lese mer om dette i linkene under.