Det er bare å bli vant til navnet med en gang. Rema 1000 Arena er Flint sin nye håndball arena hvor store og små skal få utfolde seg. Navnet ble klart idag under en markering sammen med Rema 1000.

Rema 1000 Arena lyser nå opp Trimveien

Rema 1000 har et samfunnsengasjement som gjør at de velger å støtte Flint på denne måten. Deres bidrag er svært verdifullt ift en sunn og sikker økonomi for Stiftelsen som drifter hallen.

Denne bra gjengen fra Rema 1000 har bidratt (Foto : RavnFoto )

I en slik stund er det også viktig å ikke glemme alle våre samarbeidspartnere som gjør det mulig å drive aktivitet for topp og bredde. Deres logoer og skilt vil etterhvert pryde veggene inni hallen. Vi gleder oss til også å invitere disse på besøk i den nye «stua» vår.

Ole Martin Hejll fra Stiftelsen ble intervjuet av NRK radio

For Hans-Erik Stormoen og Ole Martin Hejll var nok denne dagen ekstra viktig. De og resten av stiftelsen har lagt ned et enormt arbeid i en hall som ser ut til å gå etter planen. Avkast 1 mars.

Fin utsikt. ( Foto : RavnFoto )

Anne Rygh Pedersen og politikerne fortjener også ros for den støtten de har utvist i arbeidet rundt den nye hallen. Det var derfor naturlig og invitere Anne på denne markeringen. Som en tidligere håndballspiller så er Anne kanskje ekstra intressert i det som pågår i Trimveien 11. Både på egne og kommunens vegne.

Også vår kjære ordfører ble intervjuet av NRK. ( Foto : RavnFoto )

Som seg hør og bør så ble det også servert kake. Panelbygg som har stått for oppføringen fortjener også stor ros. Uten deres engasjement og ståpåvilje hadde ting vært vanskelig.

Kake på bordet fra Rema1000. ( Foto : RavnFoto )