Etter dagens møte med NHF er det klart at Flint uansett er klare for å spille Rema 1000 liga neste sesong. Siste kamp mot Byåsen er uten betydning.

Tidsplan

Alle Rema 1000 og 1. divisjonslag var samlet til dagens møte. NHF og representant fra forbundstyret var arrangør. Det skulle informeres om hvordan årets sesong skulle avsluttes for Rema 1000 ligaen og 1 divisjon.

Det er besluttet at årets serie vil bli avgjort med halvspilt serie. Dette var et alternativ som ble informert om ved sesongens begynnelse dersom serien ikke lot seg fullføre.

En av forutsetningene for beslutningen er at klubbene kan starte trening og treningskamper fra 12 april. Resterende kamper for å oppnå halvspilt serie skal spilles fra 9 til 12 mai.

Skulle det skje at det ikke er mulig å starte opp 12 april med trening, så vil en ny plan bli vurdert. Et alternativ er at alt blir avlyst.

På et tidspunkt må NHF sette strek og ta en endelig avgjørelse. Det ble antydet at dette ville skje i andre halvdel av april dersom oppstart ble ytterligere forsinket. Men ingen spesifikk dato ble oppgitt. Det sitter langt inne å skulle avlyse årets serie og NHF vil nok gjøre det de for at dette ikke skjer.

Nedrykk

Ved halvspilt serie så vil lag 11,12 og 13 ( Larvik HK, Rælingen og Oppsal ) i Rema 1000 ligaen spille kvalifisering mot lag 2,3 og 4 i 1 divisjon. Flint vil uansett ikke havne dårligere enn 10 plass i Rema 1000 serien med sine 7 poeng etter halvspilt. Vår kamp mot Byåsen blir dermed uten betydning. Vi er uansett klare for en ny sesong på øverste nivå.

Med dette kan Flint senke skuldrene og starte forberedelsene til neste sesong. Det gir en god situasjon. Nå er vi ikke lenger i uvissheten om hva som skjer videre for vår del. Forberedelsene for neste sesong kan starte. #ViLykkesSammen

Larvik HK får ny mulighet

Det betyr også at Larvik vil få en ekstra sjanse til å holde seg i Rema 1000 serien ved at de skal ut å spille mot nr 2,3 eller 4 i 1 divisjon. Akkurat nå ligger Larvik sist i Rema 1000 ligaen, men har mulighet til å klatre med seire i sine 2 siste kamper. Som «nabo» og vestfold klubb så håper vi selvsagt at Larvik holder seg i Rema 1000 ligaen.