Flint har mottatt en gave på 250.000,- fra Sparebankstiftelsen 1 Nøtterøy-Tønsberg som bidrag til vårt tribuneprosjekt i nye Rema 1000 Arena. Dette gjør at vi har samlet inn 666.000,- av totalt 726.000,- som er totalkostnaden for uttrekkstribunen med plass til 200 tilskuere bak det ene målet.

Sparebankstiftelsen 1 Nøtterøy-Tønsberg er en viktig støttespiller for idrettsforeninger i lokalmiljøet. Det er mange som har nytt godt av deres bidrag. Denne gangen var det vår tur og vi er veldig takknemlig for dette.

Sammen med Sparebankstiftelsen 1 Nøtterøy-Tønsberg og en rekke lokale sponsorer så er da prosjektet med første tribune fullført. Tusen takk for støtten !

Vi ser selvsagt framover og vil starte jobben med å få sponsorer også på plass til den store tribunen på langsiden. Denne har en prislapp på 1,9 millioner.

#ViLykkesSammen