For Flint er det viktig å prioritere rekrutteringen under Elite laget. Derfor er vi veldig glad for at Torbjørn Klingvall har sagt ja til å bli hovedtrener for vårt Rekrutt og D2 lag neste sesong sammen med Kristian Hansen. Kristian har hatt stor suksess med 2003 årgangen i Flint og vet mye om det å drive fram gode talenter. Sammen med Torbjørn vil Kristian utgjøre en solid plattform for personlig utvikling for våre talenter. Kristian vil også ha hovedansvaret for Lerøylaget i klubben.

Jarleif Amdal vil inngå som fysisk trener for D2. Dette er også et satsingsområde for klubben for å unngå fremtidige skader. Jarleif er kjent som styrke trener på Wang og kjenner mange av utøverne fra skole situasjonen.

Med 20 spillere i Elite stallen og 20 spillere i D2 stallen så tror vi neste sesong skal bli vanvittig morsom på både trening og kamp.

Litt om D2 trenerne :

Torbjørn Klingvall – Har vært eliteserie spiller i Sverige, landslagssjef for det svenske damelandslaget, jobber fortsatt aktivt som mentor for det svenske håndballforbundet, har trent både Nøtterøy og Falk sine herrelag. Driver også aktivt som leder og entreprenør i nærlingslivet.

Kristian Hansen – Har nesten 400 herrekamper for Runar over 13 sesonger og nesten 1400 mål. Kristian har 57 landskamper og 62 landslagsmål. Hans posisjon på banen har vært bakspiller. Kristian er nå en aktiv trener på Flint hvor han følger lagene til begge sine døtre.

Jarleif Amdal – Har vært i norgestoppen innen vektløfting i mange år. Han har en karriere som varte i 18 år, har 12 gull og 75 rekorder i NM og nordisk . Jarleif jobber for tiden som styrketrener på Wang i Tønsberg.