Lørdag venter Reistad på motsatt banehalvdel i det som blir årets første treningskamp i oppkjøringen til neste sesong i Rema1000 ligaen. Sist vi møtte Reistad i treningskamp (11.12.2020) ble det et målrikt oppgjør som endte uavgjort 31-31. Nytt for Reistad er at Geir Oustrop har avsluttet sitt engasjement i klubben, og inn har tidligere målvaktstrener i Drammen Håndballklubb Goran Rajkovic kommet og tatt over hovedansvaret.  

Vi har tatt en prat med Zarko Pejovic før oppgjøret.

I morgen tar vi turen til Lier for årets første treningskamp mot Reistad, hvordan ser troppen ut som tar turen?

Det blir et lag uten flere rutinerte spillere. Marianne Iversen, Malin Lundemo, Elise Vedeler og Synne Fossheim, sammen med noen av de yngre skal stå over og noen skal ha redusert spilletid. Likevel har vi en bred tropp som tåler en 3×25 minutter kamp.

Blir det debut for Flint Tønsberg Håndball- trøya for noen av de nye tilskuddene i troppen?

Ja, det blir debut for Sofie Celius, Anna Jacobsen, Nora Asbjørnsen og Majra Mitrovic. Vivi Storvang har allerede spilt for Flint Tønsberg😊 Ylva Aurmo kommer opp fra vårt rekruttlag og får sin debut på A-laget.

Reistad har mistet flere av sine nøkkelspillere, blant annet har nyvervelsen Sofie Celius fortid i Reistad, hvilke tanker gjør du om morgendagens motstander?

Forhåndsvisning av bilde
Sofie Celius første kamp i Flint Tønsberg trøya blir mot gamle klubben.

Hver treningskamp bruker vi til å trene på noe vi har jobbet med på trening. Vi ser på det som en god mulighet til å vekke konkurransefølelsen og se hvordan vi står før oppkjøringsstart. Vi kommer til å kombinere mye når det gjelder spillerstall. Så vi ser veldig lite på motstanderen og gleder oss over at det endelig er en kamp igjen.

Har vi planlagt flere treningskamper før vi tar sommerferie?

Nei, det blir ikke flere treningskamper før ferien.

Takk for praten og lykke til!