Da er 2 håndballskoler arrangert i Rema 1000 Arena. 60 barn på hver skole i 3 dager. Gleden over å kunne ha det gøy sammen i hallen har vært stor. Latter, smil og glede. Ansvarsfulle instruktører. Glade barn. Ansvarsfulle foreldre. Foreldre som kanskje er de viktigste medspillerne i det å ta hverdagen tilbake. Takk.

Vi har hatt hjelp av våre Elite trenere ( Zarko og Marianne ), Elite spillere, gjeste trenere ( Johnny Jensen ) og framfor alt har mange av våre unge spillere deltatt med stort engasjement for at alle deltagere skulle ha det bra.

Rema 1000 Arena har vist seg å være perfekt for denne type arrangement. Fremfor alt ift smittevern. Med en kantine på 200 kvm, aktivitetsrom på 250 kvm og ekstra stor idrettshall så har det vært en sann fornøyelse å arrangere håndballskole.

Nå gjør vi oss klar for sommerskolen i uke 30 og 31. Målet er at 200 barn skal ha et moro med lek og spill. Igjen skal vi markere at hverdagen tas tilbake. Lyst til å delta ? Da kan du sende påmelding på mail til Sommerskole@Flinthandball.no .