Flint Tønsberg håndball har gleden av å presentere McDonald`s som ny samarbeidspartner! McDonald`s i Tønsberg er et godt kjent landemerke som åpent tilbake i 1994. At McDonald`s ønsker et langvarig samarbeid med oss for å støtte inkludering og samhold i idretten er vi svært takknemlige for og gir oss økonomisk trygghet i de neste årene.  

Vi har truffet eier av McDonald`s i byen Magnus Dagestad som forteller om viktigheten av å støtte opp under idretten som en viktig arena for inkludering og samhold.

Vi er meget fornøyd med samarbeidsavtalen med Flint Håndball. Vi syns det er flott og viktig å støtte opp om lokale foreninger og idrettslag. Vi er spesielt opptatt av å støtte opp om breddeidrett fordi vi idretten er en så viktig arena for mange unge som bidrar til inkludering og samhold men også som et sted som utfordrer ungdom på en positiv måte både fysisk og mentalt. McDonald`s ser etter langsiktige samarbeidspartnere, og vi mener her at Flint Tønsberg Håndball vil bli en spesielt god partner. De har røtter langt tilbake og jobber langsiktig. Det gjør vi også.

Det er ikke bare lokale idrettslag McDonald`s nå skal støtte. Magnus forteller ivrig om samarbeid med lokale bonden og kortreiste varer når han blir spurt om dette.

McDonald`s satser på råvarer lokalt og i alle fall fra Norge. Vi er stolte av å støtte opp om den norske bonden, og vi har et godt og nært samarbeid med flere aktører her på Østlandet også. Vi bruker for eksempel kun 100% norsk storfekjøtt, norske egg og norske poteter.   Poteten  vår, som blir til pommes frites,  er dyrket  hos Amund på Minne gård i Eidsvoll, før den sendes til Findus her i Tønsberg for å kuttes til pommes frites. All vår pommes frites kommer dermed fra Tønsberg. Det er morsomt å tenke på!

McDonalds i Tønsberg har nærmest fått ikonstatus i by`n, kan du fortelle litt om historien til McDonalds i by`n? 

McDonald`s Tønsberg et godt kjent landemerke i Tønsberg. Restauranten åpnet i 1994 og har siden da tilbudt BigMac , Happy Meals , is og milkshake til glade mennesker i byen og på brygga. Både sent og tidlig. . McDonald`s Tønsberg  var restaurant nummer 17 i Norge, og første restaurant i Vestfold og Telemark. Siden da har det økt på og det finnes nå til sammen 6 McDonald`s restauranter i Vestfold og Telemark. 25.november i år kommer den syvende. Da åpnes en splitter ny restaurant på Rugtvedt i Stathelle i Telemark.

Fortell litt om de ansatte og hvilke kvaliteter du ser etter i når dere ansetter?

Vi har nå  ca 50 medarbeidere i restauranten vår i Tønsberg. Dette er fordelt på heltid og deltids stillinger. Ser man etter en deltidsjobb ved siden av skole og studier, er McDonald`s et godt valg. Vi tilbyr varierte og spennende arbeidsoppgaver i et ungt og energisk miljø. Arbeidstider og turnuser er svært fleksible og passer bra å kombinere med studier. Hos oss trenger man ikke formell utdannelse eller masse erfaring fra tidligere arbeidsplasser. Vi er ofte den første jobben for mange, og på den måten er vi introduksjonen til arbeidslivet for mange. Det er et ansvar vi er bevisste på.  For å få jobb hos oss må man først og fremst ha godt humør, og et ønske om å gjøre en god jobb og stå på for bedriften og sine kolleger. I tillegg bør man jo være glad i McDonlad`s og glad i menneskene og byen man jobber i.  Det er et godt utgangspunkt!

Pandemien har vært svært utfordrende for restaurantbransjen, hvordan har det påvirket dere og hvilket grep har dere tatt for å møte denne situasjonen?

Pandemien har vært et utfordrende år for oss. Da Norge stengte ned 12.mars 2020 ble det bråstopp. Vi har imidlertid tilpasset oss godt og vi har greid å holde åpent gjennom hele perioden. Vi har lært en hel del masse nytt om hva som skal til for å lykkes også i perioder som dette. Vi har blitt betydelig bedre på smittevern og vi har nå faste gjesteområdet ledere i våre restauranter. Dette er noe vi vil fortsette med også etter pandemien blir avblåst. Vi har også fått på plass bedre digitale løsninger som gir våre gjester flere måter å bestille og hente maten på. Dette har gjort oss mere effektive og vil også fungere godt etter pandemien.  Vi tror vi vil komme styrket ut av denne perioden totalt sett,  og vi er nå i gang med rekruttering igjen. Det føles utrolig bra!

Tusen takk for praten, og vi gleder oss over å ha dere med på laget!