Vi har gleden av å invitere 90 barn og unge fra 6 til 12 på Rema 1000 Håndballskole fra 11-13 oktober.

Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna blir inndelt i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball fra før. Det legges opp til allsidig trening og lek, med fokus på at barna skal ha det gøy. Håndballskolen varer i tre dager fra kl. 09.00 til 15.00. De vil bli servert lunsj hver dag og litt frukt som mellommåltid.

Blir du med på REMA 1000 Håndballskolen får du i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med egen håndball og t-skjorte, i tillegg til et diplom. Du får også gratis inngang til å se Flint mot Vipers Kristiansand på onsdag 13 oktober.

For hvem : 6-12 åringer

Når : 11-13 Oktober

Hvor : Rema 1000 Arena

Pris : 750,-

Påmelding : Håndballskole Arrangører (nif.no)

Håndballskolen avsluttes med å se Flint spille mot verdens beste klubblag, -Vipers Kristiansand.