Det ble seier mot Byåsen på onsdag i årets første seriekamp. Gleden lå tykt utenpå spillere og ledere. Men det er en lang sesong. 25 kamper gjenstår. Allerede på bussen fra Kolstad Arena startet Flint forberedelsene til lørdagens viktige kamp mot Aker. Et lag vi har vunnet og tapt mot i treningskamper. Aker er et av lagene som er tippet i den nedre delen av tabellen. Dette gjør lørdagens kamp ekstra viktig. I første kamp tapte Aker 27-30 mot Sola etter å ha ledet med ett mål til pause. Lagene fulgte hverandre tett til stillingen 23-23. Deretter dro Sola ifra. Hos Aker fremstod Janne Eklo som lagets beste med 8 mål. Det blir med andre ord en spennende kamp i Rema 1000 Arena.

Foran denne sesongen har det vært store utskiftninger i Aker TH, hvor spillere som Karoline Lund (viaParis92), Tuva Høve (Vipers), Ane Cecilie Høgseth (Storhamar), Olivia Lykke Nygaard (Fana), Vilde Johansen (Romerike Ravens) og Julie Aspelund Berg (HF i Sverige) har forlatt klubben. Når disse skulle erstattes har de hentet opp 3 spillere fra egen junioravdeling, Maren Austmo Pedersen (Charlottenlund), Henriette Jarnang (Reistad) og Linnea Öhrnell (Boden handball). Det er lett å tenke at Aker-laget er svært svekket foran denne sesongen, og mange har plassert dem på direkte nedrykk, men denne Aker-gjengen er svært talentfulle med et av landets beste rekrutt-lag og plukke fra når de trenger spillere og bør ikke undervurderes.

Flint jentene møttes til trening som vanlig idag /torsdag. Forberedelsene var igang. Zarko Pejovic uttaler at Aker-kampen er en kamp vi bare må vinne. Her skal vi ta 2 poeng. Vi vet vi har mer å gå på som lag. Så langt har kanskje spesielt Celina Vathne, Malin Lundemo og Andrea Varvin Fredriksen vist seg fram av utespillerne. Men vi har mange flere blomster som vil blomstre. Det kan være vi får se dette allerede på lørdag.

Zarko uttaler at det vil bli høyere tempo mot Aker enn det vi så på onsdag. Vi har mange løpsvillige spillere som skal få flyttet bena. Vi skal også få mer trykk i ankomsten vår. Her kan vi bli bedre og dette terpes det på.

Zaynab vartet opp med storspill mot Byåsen.

Kampen starter klokken 19:00 på lørdag.