Ett av sesongens mål for vårt G16 lag var å klare kvalifiseringen til nasjonal Bring-serie. Etter en periode med egentrening i juli, startet guttene opp med fellestreninger 1 august, og trener nå 4 ganger i uken. G16 deltok og vant også Elverum Cup i august som del av sesongoppkjøringen.

Helgen startet med dugnad for alle gutta på G16. Flint Tønsberg cup er viktig inntektskilde for klubben og dugnaden ble gjennomført med glede og engasjement av de talentfulle guttene. 

Guttene var heldige og fikk hjemmebane, men det var ett lite skår i gleden og ikke kunne spille i Rema 1000 Arena for fulle tribuner. Den hallen var jo opptatt med cup. Istedet ble det ett redusert arrangement i Semshallen med svært begrenset tilskuerantall pga smittesituasjonen. Med nye trenere og noen nye spillere for sesongen, var det en spent gjeng som møtte opp i Semshallen søndag morgen. I tillegg har noen sentrale spillere slitt med skader inn mot denne viktige helgen. 
Første motstander var Åkra IL (utenfor Karmøy). Kampen startet dårlig og Flint Tønsberg lå under 8-4 midtveis i første omgang. Trener Marinko Kurtovic tok time-out og det hjalp tydeligvis, og gutta hentet inn Åkra og gikk til pause med ledelse 14-13. I andre omgang fortsatte laget med bra spill og dro jevnt ifra og kontrollerte etterhvert inn til 29-23 seier. Med dette resultatet hadde guttene en fot i den kommende Bringserien. 

Dagens andre kamp var Åkra IL mot Ski IL, og med Ski-seier der ville vi være kvalifisert. Etter en jevnspilt kamp halte Ski til slutt i land seieren 31-28, og det betød at resultat i Flint Tønsberg sin kamp mot Ski var ubetydelig. Guttene kunne dermed gjøre en del omrokkeringer på laget, og fikk testet samtlige spillere, allikevel holdt de følge til pause. Etter pause dro Ski ifra og vant til slutt kampen 26-20. Uansett, selv om siste kampen ikke var så bra, så var målet nådd; deltagelse i Bring-serien som det første guttelaget fra Flint Tønsberg!

10målsscorer Jawad Abu Shaker imponerte stort denne helgen, og fremsto som tryggheten selv fra sin høyere kant posisjon. «Jeg er veldig fornøyd med treffprosenten. Det blir spennende med Bring nå som vi begynner å bli gode.»

Trener Marinko Kurtovic oppsummerte slik.»Første kampen så starter vi veldig nervøst og kommer 4 mål under i første omgang. Vi samler og tar innpå1 mål av gangen. I andre omgang så starter vi bra med å ta føringen med 2-3 må som vi holder ute hele kampen. Kampen mot Ski starter veldig bra framover, men forsvarspillet henger ikke sammen. De problemene vi har i forsvar  tar vi med oss i angrep med raske avslutning, individuelt spill som gør at vårt kollektive spill sprekker fullstendig. Ski vinner velfortjent. Framover gjelder det å terpe på alle faser på trening. Målsetningen med kvalifisering til Bring klarte vi greit»