Kampene i 4. runde er klare og det er duket for flere spennende oppgjør. Flint Tønsberg var ikke seedet i denne trekningen og det var ventet tøff motstand uansett hvem som ble trukket opp av bollen hos NHF.

Det blir gjensyn med Synne Fossheim når Molde er trukket opp som motstander i 4. runde. Vi spilte også borte mot Molde i fjorårets serie. Da måtte vi reise hjem uten poeng etter 32-25 tap i sekken. Larvik HK er ventet den tøffeste motstanden når Vipers kommer på besøk i Jotron Arena. Kampene skal spilles 29.09.  Tønsberg Nøtterøy er trukket til hjemmekamp mot Haslum hvor kampen skal spilles 26.09.

De øvrige kampene i 4. runde er som følger:

Larvik HK – Vipers

Gjerpen – Fana

Nordstrand – Tertnes

Storhamar – Byåsen Elite

Romerike Ravnes – Fredrikstad

Molde Elite – Flint Tønsberg

Sola – Fjellhammer

Aker TH – Oppsal