Lørdag morgen klokken 08:00 setter jentene seg i bilen mot Horten for en kort fergetur over til Moss og videre til Sarpsborg. I Sarpsborghallen møter Flint Vikhammer fra Trondheim lørdag klokken 13.30 og arrangørlaget Sarpsborg klokken 11:30  på søndag. Opprinnelig skulle de også ha møtt Tasta fra Stavanger denne helgen, men Tasta måtte trekke sitt lag fra denne kvalifiseringen grunnet COVID19-reglementet i byen.

I første kamp møter jentene Vikhammer som er et godtspillende og seiersvant lag fra Trondheimsregionen, mens de i den andre kampen møter Sarpsborg som er nok et solid lag med mange meritter i boka si. Dette er en tøff pulje hvor alle kan slå alle, så de som holder hodet kaldt og har størst innsatsvilje kommer til å dra i land seierne denne helgen, forteller trener Sølve Sundrehagen til oss. De to lagene øverst i pulja er direktekvalifisert til BRING-serien, og 3. plassen får en ny mulighet i ekstrakvalifiseringen om en uke.

Videre forteller han at jentene har hatt en god treningsuke med mye fint spill, humør og gode opplevelser i hallen siden Flint Tønsberg Cup forrige helg, så jentene er så klare de kan bli. 10 nye jenter i laget har begynt å finne sin plass, så dette lover godt for juniorhåndballen i FLINT fremover.

Foto: Pappa`n til Aurora

Flint J16 skal bo i nabobyen Fredrikstad gjennom helgen, og ser frem til en helg med sportslig fokus og skikkelig vinnervilje.

Gjennom hele helgen kan du følge laget på deres Instagramside flinthandball.j05, og kampene kan ses på lagets lukkende streaming-gruppe (søk om tilgang om du er Flint`er), så følg gjerne med laget gjennom helgen.

Vi i Flint Tønsberg ønsker jentene og teamet rundt lykke til i en spennende helg!

Heia FLINT!