I morgen onsdag 22. september reiser Flints rekrutter til Sentrumshallen for seriekamp mot Hokksund.  Kampstart er kl. 19.00.

Begge lagene vant sine kamper i den første serierunden.  Hokksund imponerte stort med å slå avdelingsfavoritten Pors på bortebane, 28-26. 

Flint Tønsberg på sin side slo IK Våg 30-24 i sin åpningskamp.  Julie Dybdahl 8, Marthe Nikoline Hovde 6, Felicia Celine Tangen 4, Vår Frøland Johansen 4 og Mia Leikvold Trapnes 4 ble Flints mestscorende i den kampen. 


Hokksund og Skrim Kongsberg har et samarbeid og flere av spillerne på Hokksunds lag spilte på Skrim da klubben lå i eliteserien og i 1. divisjon.  Etter at Kongsbergklubben så at det ikke var noe økonomisk fundament til stede for videre satsing, ble de enige om å samarbeide med Hokksund og første kamp Hokksund/Skrim endte altså med en overbevisende borteseier i Porsgrunn.

Flint Tønsberg stiller med et ungt, spennende mannskap i Sentrumshallen i morgen.  Flesteparten av spillerne var med da NM20-laget kvalifiserte seg til åttendelsfinalen i NM Junior etter to fine seire i Bergen på lørdag.

I tillegg var også flere av spillerne med på benken mot Larvik i REMA 1000-ligaen på søndag. 

Felicia Celine Tangen spilte NM20 i helga og var også på banen i søndagens oppgjør mot Larvik.  Hun sa dette dagen før kampen mot Hokksund.

– I Bergen på lørdag startet vi med en slurvete forsvarskamp mot Skjetten, vi fikk ikke helt tak på forsvarsspillet.  Men mot Gneist følte jeg at alle var på, vi hadde riktig tenningsnivå og skjønte at for at vi skulle komme videre i NM måtte alle være på.  Det stod på oss selv om vi skulle komme oss videre eller ikke.  Så den andre kampen var en ordentlig lagseier. 

– Det var kjempegøy at vi gikk videre og det var bra stemning etter kampen mot Gneist, sier Felicia med et smil. 

– I morgen stiller vi med spillere som var med i Bergen.  Det var en bra oppladning at vi spilte sammen i NM20.  Da vet vi hver enkelt sin rytme i spillet, så jeg tror det skal bli bra!

– Vi hadde trening sammen med elitelaget i kveld og har trent på diverse trekk med startrekka, for å friske opp litt.

– Det blir veldig gøy å møte Hokksund.  Jeg har hørt at de har gjort det veldig bra.  Så jeg tror det blir en tøff og jevn kamp, og så håper jeg at vi stikker av med seieren, avslutter Felicia offensivt.

Hokksunds storscorer Siren Landsverk Hals, puttet ballen i mål hele 10 ganger i kampen mot Pors.  Hun forteller her om kampen i første serierunde mot Pors og om målsetting som laget har denne sesongen.

– Skrim Kongsberg har et prestasjonsklubb-samarbeid med Hokksund som prestasjonsklubb og Skrim håndball-bredde som samarbeidsklubb, forklarer Siren Landsverk Hals. – Vi er rundt 6 spillere i stallen som var med fra det tidligere Skrim laget, pluss at det er flere spillere fra Hokksund som tidligere har spilt i Skrim.

– Målsettingen for denne sesongen er bare å gjøre det best mulig i hver kamp. Så skal vi gjøre det vi kan for å holde oss høyest mulig oppe på tabellen. Jeg kjenner ikke noe spesielt til hvordan nivået er, så det blir like spennende med hver kamp!

– I kampen mot Pors var hver enkelt spiller flinke på å løse sine oppgaver både i angrep og forsvar. Vi holder oss til game-planen og fokuserte på å vinne duellene i forsvar. Vi har ikke vært fulltallige med spillere på noen kamper, hverken cupkamper eller denne seriekampen grunnet sykdom og skader, så det blir spennende å se hvordan laget blir når vi er alle mann på plass.

– Jeg kjenner ikke til Flint sitt 2.divisjonslag. Vi kommer til å fokusere på hva vi er gode på og spille på det. Jeg må heie fra sidelinja grunnet en ankelskade, sier Siren Landsverk Hals avslutningsvis.