På lørdag kl 16:00 åpnes landet etter en tung periode med pandemi. Tungt har det også vært for alle som skulle drive idrett. Det at vi er tilbake til «normalen» markeres med GRATIS inngang på Eliteseriekampen kl 17:00 i Rema 1000 Arena hvor Molde venter på den andre banehalvdelen. Bare å møte opp i god tid ( kampen starter 17:00 ) Alle vil slippe inn GRATIS så lenge det er plass på tribunen.

Vi håper at så mange som mulig stiller opp og markerer denne anledningen. Det hadde vært flott å se barna komme i Flint drakter sammen med foreldre og besteforeldre. Stemningen skal bli elektrisk. Utenfor Rema 1000 Arena vil lukten av nystekte vafler minne oss på at vi er tilbake. Vi greide et. Vaffelen er kanskje selve symbolet på frivilligheten. Inne venter god underholdning, fest stemning og overraskelser. Det skal bli fest !

Når festen starter ? Kl 17:00 på SØNDAG i Rema 1000 Arena. Velkommen skal du være. ( bør være tidlig ute )

Vi er klare for festaften !

Har du kjøpt bilett så kan du enten be om å få denne refundert eller så kan du helt enkelt la det være 🙂