Mange hadde møtt opp for å få med seg når et noe redusert Flint Tønsberg sitt G16 skulle møte Nøtterøy Håndball elite sitt G16 lag i Slagenhallen Mandag ettermiddag. Anført av en svært opplagt Alexander Kleven i Flint Tønsberg målet, kunne våre gutter strekke armene i været etter 50 spilte minutter. 

Det var ingen plan å gå stille i dørene i Slagenhallen denne ettermiddagen og allerede etter 42 sekunder spill ble første 2 minutter delt ut til Marcus Strøm Skjøberg. Det var likevel Flint Tønsberg som satt inn kampens første mål i undertall av  Sindre Af Geijerstam, før Nøtterøy reduserte 2 ganger og var for første og siste gang i ledelsen i kampen (1-2). Anført av en svært opplagt Alexander Kleven i Flint Tønsberg målet og en hardtskytende Sindre Af Geijerstam rykket Flint Tønsberg sakte men sikkert i fra frustrerte Nøtterøy spillere og etter 15 minutters spill kunne Alex William Finne sende de hvite opp i en 4 mål ledelse (8-4). Nøtterøy  fikk et par raske reduseringer før Marcus Strøm Skjøberg og Sindre Af Geijerstam byttet på å sette ballen i mål, og guttene kunne gå i garderoben med en solid 6 mål ledelse, 13-7.

2. omgang startet litt som 1. omgang med advarsler og 2 minutter og de fremmøtte i Slagenhallen måtte vente til 6 var spilt av 2.omgang før første mål kom når Nøtterøy sin toppscorer Simon Føske Danielsen fikk en redusering bak «veggen» Kleven i Flint Tønsberg målet. Men seieren var aldri truet denne kvelden og lagene byttet på å score i en jevn 2.omgang som til slutt ender med en komfortabel 21-16 seier til guttene i hvit.

Flint Tønsberg – Nøtterøy Elite 21 – 16 (13-7)

Sindre Af Geijerstam     8

Marcus Strøm Skjøberg   5

Henrik Halvorsen Berggreen      2

Lias Boberg-Nilsen          2

Axel William Finne          2

Benjamin Laglete Lithun               1

Haakon Christiansen      1

Kamputvikling Flint Tønsberg – Nøtterøy Elite

1 omg: 1-0  * 1-2  *  3-2  *  5-3  *  8-4  *  8-6  *  12-6  *  13-7 2 omg:  13-8  *  15-9  *  16-12  *   18-12  * 18-14  *  20-15 * 21-16