Det ble tap for Flint rekruttene i møte med serielederen OSI. Sluttresultatet ble 30-34 i Rema 1000 Arena. Men våre unge rekrutter spilte underholdende håndball med stor fart. Fart var det også på tribunen blandt tilskuerne med trommer og kubjeller. Mange hadde funnet veien til hallen denne onsdagskvelden og fikk god valuta for inngangspengene.

30 mål framover var absolutt godkjent. Bakover var vi ikke like robuste og forsvaret gjorde det ikke enkelt for målvakten. Det ble mange skudd i upressede situasjoner som gikk i mål. Vi var heller ikke heldige når vi reddet eller blokkerte skudd. Da satte altfor ofte en OSI spiller returen i mål. OSI endte 4 mål foran etter 60 minutter Denne avstanden hadde OSI stort sett gjennom hele kampen. Allerede etter 15 minutter lå vi under 6-10. På stillingen 21-23 etter 13 minutter i andre omgang så vi en liten muligheten. Men da la OSI inn et ekstra gir og dro fra med tre kjappe mål og 2 mål var det nærmeste vi kom Oslo-laget.

Vår Johansen imponerte fra sin bakspillerposisjon. Spilleren som er født i -04 minner mye om en viss Stine Bredal Oftedal. Tross sin unge alder bidro hun med et fantastisk overblikk som enten satt opp andre spillere, gikk igjennom selv eller lagde mål på gode grunnskudd. Vi blir ikke veldig overrasket om Vår snart blir å finne på Elitelaget. Selv var hun godt fornøyd med egen innsats. Det hurtige spillet passet henne bra. Hun var godt fornøyd med angrepet og litt mindre fornøyd med forsvarsspillet. Her gjorde vi det altfor enkelt for OSI.

Fra venstre : Charlotte, Felicia og Vår var godt fornøyde med kampen mot OSI. Foto : Petter Dybdahl

Charlotte Fredheim begynte kampen på strekposisjon i fravær av Marthe Hovda. En uvant posisjon for Charlotte. Selv trives hun best som bakspiller, men tar alle de mulighetene hun får. Når etterhvert sjansen bød seg som bakspiller i dagens kamp så tok hun godt vare på den. Charlotte bidro med hurtighet og innsats fra toer posisjon. Dette resulterte i 3 mål og mange gode pasninger som satte opp andre spillere. Etter kampen var Charlotte godt fornøyd med egen innsats og særlig godt fornøyd med at hun fikk prøve seg som bakspiller.

Felicia Tangen var også en av flere toneangivende på Flint denne kvelden. Også her skjer ting i høyt tempo og hvor små luker i forsvaret blir til gode målsjanser. Sammen med Charlotte og Vår bidro hun til at OSI aldri kunne slappe av. Felicia sin gode timeing gjorde at hun kunne komme i stor fart på gjennombrudd som var svært vanskelig å stoppe for OSI. «Feli» var også godt fornøyd etter kampen. Ikke så mye å rette på framover hvor hun selv noterte seg for 6 mål. Bakover derimot mente hun vi kunne gjort en langt bedre jobb. OSI kom til altfor mange sjanser i upressede situasjoner.

Det er moro å så våre unge rekrutter spille. Neste hjemmekamp er 30.10 kl 16:00 mot Runar.

Disse deltok i dagens kamp :

 • Vår Johansen (9)
 • Julie Dybdahl (7)
 • Felicia Tangen (6)
 • Charlotte Fredheim (3)
 • Mari Elise Kjellemo (3)
 • Ona Aurmo (2)
 • Julie Pharo Borg
 • Mia Kierulf
 • Silje Johansen
 • Adele Kjølstad
 • Ulrikke Lander
 • Selma Ørpen
 • Emma Thingvold