G16-spillere på Regionalt Landslagsmiljø

4 av våre G16-spillere deltok  på trening med Regionalt Landslagsmiljø i høstferien.

Onsdag 13 oktober dro Alexander Kleven, Sindre af Geijerstam og Noah Kruse-Moss spente til Tjøllinghallen. Jesper Lie Evensen var også tatt ut, men meldte avbud pga skade. Dagen bestod av en økt med fokus på forsvar og duellspill, og en økt med fysisk. Sindre : – «Gøy å få kjenne på nivået blant de beste, særlig etter lang tid med korona. Moro med Johnny (Jensen) som trener, som jeg kjenner både fra skole og klubblag.»

Samme dag deltok også Magnus Krohn på tilsvarende trening for 2006-årgangen. Det gror godt også på guttesiden i Flint Tønsberg Håndball. Rekrutteringen er veldig bra, og klubben har nå guttelag på samtlige årganger i ungdoms- og barnehåndballen (fra 2005 og yngre). Det har aldri skjedd før.

Bilde: Trener Johnny Jensen flankert av Noah (til venstre) og Sindre og Alex (til høyre)