2 Divisjon : Flint – Aker 28-35

Aker stilte med et sterkt lag mot våre rekrutter denne onsdagskvelden. Rekruttene fikk med seg Sanne Hagen, Maria Kvannli og Julie Dybdahl fra Elitelaget. Det som tiltrekker med dette rekruttlaget er farten og entusiasmen. Selv om det ble tap mot Aker så var det masse possitivt og ta med seg. De vel 150 på tribunen fikk igjen se fartsfylt underholdning fra våre ungen talenter. Det var aldri kjedelig.

Det var tydelig en topp motivert Sanne Hagen som var med fra start. Hun fikk ikke spille i elitekampen litt tidligere på kvelden og kunne således utfolde seg sammen med de andre jentene i 2 divisjon istedet. Ikke noe dårlig alternativ det. Sanne viste et stort reportoar med gjennombrudd, stor skuddstyrke og et råtøft forsvar. Igjen veldig imponert over Sanne.

Sanne Hagen leverte igjen en veldig god kamp for rekruttene.

Felicia Tangen har gjort det veldig bra på rekruttlaget. I denne kampen var hun lagets beste. Det ble hele 8 mål. Spesielt å trekke fram er Felicia sin gode timeing som gjør at hun får noen veldig flotte gjennombrudd. Særlig tydelig var dette hver gang vi spilte i overtall. Når medspillerene i tillegg ser Felicia i god fart så blir det bare vakkert å se på.

Aker var et kontringssterkt lag og vi ble til tider løpt fra hjemover. Her er det litt å jobbe med. Det gjorde at vi ble hardt straffet hver gang vi gjorde feil framover. Heldigvis var det ikke altfor mange av disse. Men når de kom, så ble det som regel mål imot på direkten.

Nå venter det 2 bortekamper før siste hjemmekamp før jul 15 desember. Da møter vi Pors. Så langt ligger vi på 4 plass i andre divisjon. Det er lov å si at dette er over forventning så langt.

Felicia Tangen var Flint sin beste denne onsdagskvelden.

Flint stilte med følgende lag denne kvelden : Maria Kvannli, Martine Øvreberg (1), Julie Dybdahl (2), Sanne Hagen (7), Gabi Sørvik-Hansen (2), Julie Borg, Charlotte Fredheim, Marthe Hovda (1), Henriette Aamodt (3), Ona Aurmo, Felicia Tangen (8), Silje Johansen, Vår Johansen (2), Johanne Bøen, Adele Kjølstad, Selma Ørpen (1)