Vårt J16 lag hadde lagt turen til Stavanger i sesongens første Bringrunde. Motstandere var Halden og Hundvaag. Det skulle vise seg å bli 4 poeng i sekken med tilbake til Tønsberg.

Halden Flint 16-28 : I dagens første kamp mot @haldenj05.06 starter Flint litt smånervøse, men rister det fort av seg. Til pause står det hele 15-6 til Flint og kampen kan synes avgjort. Laget står veldig godt bakover. Dette kunne vel ikke snu ? Det gjorde det heller ikke. Men det rapporteres om en skikkelig slitekamp hvor Flint vinner på løpskapasitet og fintesterke enkeltsspillere.

Mål for Flint : M Christiansen (7), Jackeline Hoksrød (6), L Jahr (5), F Falkenberg(3), P Jørgensen (2), M Gjetanger (1), I Røraas (1)

Flint – Hundvaag 23-22 : 3 timer senere møtte vi et godtspillende @hundvaagj05 som var godt besatt i alle posisjoner. Flint leverer en fantastisk førsteomgang og løper inn en 17-10 ledelse til pause, men 2. omgangen blir helt annerledes. Hundvåg spiller seg inn i kampen igjen med godt forsvarsspill og vinnervilje. Det blir mange tøffe dueller, mye utvisninger, men når kampen skal avgjøres holder vi hodet kaldt og kriger oss til en ettmålsseier.

Mål for Flint : J Hoksrød (5), M Christiansen (4), P Jørgensen (3), S Knive (2), M Gjetanger (2), F Falkenberg (2), O Nilsen (1), L Jahr (1)

BB: I begge kamper Jackeline Wroldsen Hoksrød

Trener Sølve Sundrehagen sa følgende på telefon fra Stavanger : «Jentene imponerer denne runden med godt forsvarsspill, og en evne til å aldri gi seg, selv om det tidvis var tøffe forhold i Stavanger. Viktige poeng mot gode lag, hvor spesielt Hundvåg viste seg frem som et meget godt håndballag og gir oss kamp hele veien. En god og lærerik start for J05 på BRING-eventyret denne sesongen.»

Fantastisk bra Jenter !