Når man kommer inn dørene i Rema 1000 Arena så høres den svenske «røsten» til Torbjørn Klingvall gjennom lokalene. Kommunikasjonen er tydelig. Det er heller ikke vanskelig å forstå når ting blir riktig utført. Det øses på med ros som ikke er til å misforstå. Det er ikke vanskelig å se at den tidligere svenske landslagstreneren trives i rollen som hovedtrener for et hardtsatsende elitelag. Det er stor fart og intensiteten er høy. Svetten renner fra pannebrasken til ivrige Flint jenter.

Nå er det klart at Torbjørn vil bli hovedtrener for vårt elitelag denne og neste sesong. I oppgaven ligger det også mer enn det å være elite trener. Han skal bidra til å styre opp klubbens sportslige satsing. Først og fremst fra 16 års alderen og eldre. I tillegg vil han bidra for bredden med å skape en god felles sportslig plattform for de yngste.

Vi ønsker Torbjørn varmt velkommen som vår nye Elite trener de neste sesongene.