Siden kiosken i Rema 1000 Arena neppe kommer til å holdes åpen før 11 januar så kan gaver fra årets Julekalender hentes hos vår sponsor Skousen Hvitevare. Stor takk til Kjell Roger Skauen og Skousen hvitevarer som hjelper oss å være nisse.

Litt morsom denne historien og den viser engasjement som varmer. Kjell Roger Skauen ringte til Flint og lurte på om det var noe de kunne hjelpe til med nå som alt var svært begrenset ift håndballaktivitet. «Ehhh, hadde det vært mulig om dere kunne dele ut julekalender gevinster for oss». «Ja selvsagt, det gjør vi mer enn gjerne». Man blir jo glad av sånt. Takk til Skousen Hvitevarer og Kjell Roger Skauen.

Skousen Hvitevarer holder til i Kilengaten 16 i Tønsberg.

Link til buttikens hjemmeside : Skousen Tønsberg – Se tilbudsavis, åpningstider & gode tilbud!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Kjell Roger og Skousen Hvitevarer deler ut årets gevinster i Julekalenderen.