Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller prøver det for første gang. Barna blir delt opp i grupper etter alder erfaring med og hvor mye de har vært borti håndball fra før.

Det legges opp til allsidig trening og lek med fokus på at barna skal ha det gøy. Håndballskolen arrangeres i Rema1000 arena fra kl 09:00 til 15:00 mandag 21/2, tirsdag 22/2 og onsdag 23/2. Det serveres lunsj og et mellommåltid med frukt hver dag

Blir du med på REMA 1000 Håndballskolen får du i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med egen håndball og t-skjorte, i tillegg til et diplom. Alle deltagere får gratis inngang til eliteserie-kampen Flint – Oppsal den 27 februar.

For hvem : 6-10 åringer

Når : 21-23 februar

Hvor : Rema 1000 Arena

Pris : 750,- ( pengene tilbake ved avlysning eller forhindret at pga Covid smitte / karantene )

Påmelding : Er åpen, gå inn på https://klubbsidenhandball.nif.no/handballskole_arr.asp og velg Flint Tønsberg Håndball (under NHF Region Sør).

Vi skal skape god stemning 🙂