Vipers – Flint 30-21 ( 19-12 ) : Et Flintlag uten Korona er bra. Det fikk jentene vist i kampen mot Vipers med drøye 800 herlige sørlendinger på tribunen i Aquarama, Kristiansand.

Flint stilte med tilnærmet fullt lag for første gang på svært lenge med unntak av Kristiane Stormoen, Sofie Celius og Ellen Marie Folkvord, . At sistnevnte stod over gjorde at det ble mye spilletid på Maria Kvannli og Martine Øvreberg fra strekpossisjon. Denne oppgaven løste begge 2 på en fabelaktig måte i både forsvar og angrep.

Torbjørn Klingvall og jentene hadde en god plan.

En opplagt Malin Lundemo viste vei tidlig i kampen. Her fantes ikke respekt. Da fulgte de andre spillerne etter hærføreren. Laget stod mer tydelig opp i forsvar i denne kampen enn tidligere. Da kom også målene framover. Lagene fulgte hverandre tett fram til stillingen 10-10 etter 20 minutter. Så glapp det litt for Flint ift planen og da scoret Vipers 6 ganger iløpet av 7 minutter. Stillingen var plutselig 16-10. Denne perdioden var preget av litt for mye overmot og unøyaktighet. Men Flint har en verdifull egenskap i det å kunne hente seg inn. Det skjedde inn mot pause hvor lagene kunne gå i garderoben på stillingen 19-12. Hvis vi så bort fra perioden på 7 minutter i første omgang så holdt Tønsberg jentene godt følge med verdens beste klubblag.

Vi fulgte Vipers tett de første 20 minuttene av første omgang

Malin Lundemo : » Vi følger kamp planen og er veldig nøye med prinsippene. Så glipper det på slutten av første omgang når vi blir litt «trøtte». Da kom det for mange tekniske feil. Jeg er greit fornøyd med egen innsats og tror jeg bidro godt for laget idag. Jeg føler jeg får brukt mine kvaliteter bra. Godt fornøyd»

Andre omgang ble enda mer fri for personlige feil og utolmodighet. Det ga resultater. Sanne Hagen gjorde gode vurderinger sammen med Celina Vatne i skuddsituasjoner. Dette resulterte i et antall mål fra distanse som kanskje har vært en mangelvare tidligere. Celina Vatne ble fortjent kåret til Flint sin beste spiller.

Ylva Aurmo gjorde en formidabel jobb i forsvar mot stor muskler fra et angripende Viperslag. Det var mange possitive ting å ta med seg fra kampen. Vipers vant andre omgang med 2 mål og resultat tavlen viste 30-21 til hjemmelaget etter 60 minutter.

Zaynab Elmarani : «Vi går inn i kampen med selvtillit fra første stund. Selv var jeg ikke helt i form. Men synes jeg hadde flere gode redninger tross alt. Det er moro å spille mot Vipers. «

Torbjørn Klingvall – «Veldig bra første 20 minutter. Bra forsvar og bra angrep. Vi hadde litt for mange dårlige vurdering i en periode i 1 omgang. Men vi tar oss bra inn. Vi er flinke til å låse i forsvar og det er et bra tegn. Høyere skuddprosent og mindre tekniske feil. «

Flint tar med seg masse possitiv erfaring til søndagens kamp mot Oppsal. Om Flint jentene fortsetter sitt fartsfylte ungdomsspill så kan Tønsberg publikum se fram til en super håndballkamp i Rema 1000 Arena.

Flint : Maria Kvannli (1), Ylva Aurmo, Malin Alice Lundemo (3), Anna Klausen Jacobsen (2), Martine Grip Øvreberg, Vivi Storvang, Zaynab Elmrani, Celina Vatne (5), Julie Dybdahl, Sanne Løkka Hagen (4) , Charlotte Koffeld Iversen (2), Andrea Varvin Fredriksen (2), Karoline Müller Lislien (2)