Lørdag morgen dro 10 spillere, 2 lagledere og 5 tilskuere til Kristiansand for å spille kamper mot Våg og Søgne. Dette var to kamper som var viktig å vinne for å stabilisere seg på midten av tabellen. Alle spillerne bortsett fra en går fortsatt på videregående skole, men på tross av sin unge alder har de et stort repertoar og et meget godt samspilte.  

Våg-Flint 23-26 

Flintjentene spilte en veldig god i 1. omgang med kompakt forsvar, mange keeperredninger og kreativt spill framover med avslutninger i alle posisjoner. Flint hadde 7 ulike målscorere på sine første 10 mål. Våg spilte tøft, og ble etter hvert slitne noe som medførte mange utvisninger og straffer. Flintjentene trakk seg litt i starten av 2. omgang, kom for nærme forsvaret i angrep og ble litt utålmodige. I tillegg satt verken skuddene fra straffemerket, nærskudd eller langskudd. Våg tok igjen hele forspranget og da det var 5 minutter igjen av kampen var det uavgjort. Flint-jentene brukte de siste minuttene av kampen til å vise hvem som var best. På banen så det ut som det var Flints unge jenter som var de mest erfarende. Innsatsen, samholdet og samspillet disse jenten viste er imponerende.  

Flint stilte med dette laget : Gabi Sørvik-Hansen (6), Julie Pharo Borg (1), Marlin Swift-Johannessen (3),
Charlotte Fredheim (3), Ona Vegard Aurmo (2), Felicia Celine Tangen (4), Mari Elise Kjellemo (2),
Vår Frøland Johansen (2), Mia Vik Gabrielsen (7), Emma Margrethe Nordskog Thingvold

Søgne- Flint 25-30 

Søgne hadde fylt hallen med et par hundre tilskuere. Det var liv og røre i hallen, og hjemmepublikummet heiet på sine lokale spillere. Et par av Søgne jentene var voksne damer med mye erfaring og var fysisk store. Det kostet mye muskler og kløkt for å hele tiden stå på rett sted i forsvar. I 1. omgang slet Flintjentene med å knekke koden i sitt eget forsvar. En opplagt Emma i mål reddet mange av gjennombruddene – og til pause ledet Søgne med 1 mål. Etter pausen tok de unge flintjentene fram et fremdragende spill, det var kun dårlige avslutninger på mål som medførte at resultatet var jevnt helt til de siste 10 minuttene. Alle Flintsspillere kom på scoringslista.  

Flint stilte med dette laget : Gabi Sørvik-Hansen (3), Julie Pharo Borg, Marlin Swift-Johannessen (5),
Charlotte Fredheim (3), Ona Vegard Aurmo, Felicia Celine Tangen (4), Mari Elise Kjellemo (4),
Vår Frøland Johansen (4), Mia Vik Gabrielsen (4), Emma Margrethe Nordskog Thingvold

Denne helgen har unge, lokale jenter vist kreativt og klokt samspill framover. De har jobbet som løvinner i forsvar og hatt en god målvakt.  Alle jentene har vært viktig i kampene med innsats og samhold. En ekstra takk til de 5 tilskuerne våre som heiet som om de skulle vært hundre. Jentene hørte dere, og fikk mer energi.