Liker du å se god håndball bør du ta turen til Drammenshallen lørdag og søndag. Lerøylaget til Flint spiller om sluttspillplass i den nasjonale turneringen. De 36 kvalifiserte lagene i Norge har blitt delt inn i 4 puljer av 9 lag, og de 2 beste i hver pulje går til sluttspillet som skal spilles i mai.

Kommende helg er det 3 lag i Flints pulje som konkurrere om de to prestisjefylte plassene til sluttspillet. Disse 3 lagene spiller mot hverandre i helgen.

Lørdag spiller Flint mot Aker kl 13.30 . Disse lagene kjenner hverandre godt, og har møtt hverandre mange ganger tidligere. Dette bruker å bli spennende og jevne kamper. Alle spillerne på Aker og Flint har spilt 2. divisjon inneværende sesong, og flere har både elitekamper og landslagkamper på CVen. Vinneren av denne kampen er kvalifisert til sluttspillet.

Søndag spiller Flint mot Fjellhammer kl 16:30. Dette er en kamp som blir avgjørende for Flint dersom de taper lørdagens kamp mot Aker. Fjellhammer er en klubb med lange tradisjoner, mange spillere og er gode i de aller fleste aldersbestemte klasser. I Bringserien (j 16) er de ubeseiret, og i Lerøyserien har de hittil kun 1 tap.

Vi tok en kort prat med Marlin Swift- Johannessen før helgens Lerøyrunde

Hvilke tanker har du rundt Lerøy og fellesrunden kommende helg? Jeg er veldig spent, spesielt på hvordan lagene vi møter er. Vi har jo møtt Aker et par ganger før så vi kjenner spillestilen deres. Jeg vet at hvis vi stiller til kampen med 100% innsats har vi mulighet til å vinne. Fjellhammer er vi mer usikre på. Vi har spilt mot de noen ganger i yngre klasser, men det er lenge siden. Det jeg vet er at de har sluppet inn minst mål på tabellen, noe som kan tilsi at de er gode i forsvar og har god keeper. Da må vi klare å komme til de gode sjansene.

Dere trenger kanskje støtte fra tribunen til helgen? Ja, -jeg synes at alle burde ta turen til Drammenshallen fordi vi skal kjempe alt vi har for å vinne. Samtidig skal vi heie på hverandre, og da er det supert om vi får med oss mange på tribunen som vil heie på oss. En full tribune hjelper veldig på innsatsen.

Flint trenger den hjelpen de kan fra tribunen. Håper flest mulig stiller opp med kubjeller, trommer og hjelper jentene med å vinne.