Vil du starte sommerferien med tre gøyale dager med håndball og lek? Flint Tønsberg Håndball inviterer til håndballskole uken etter skoleslutt. Det blir noen morsomme dager med håndball, fysiske aktiviteter og lek. Vi får hjelp av trenere i klubben, damelagsspillerne og eldre ungdommer fra klubben til å gjennomføre håndballskolen.


En dag på håndballskolen vil inneholde 2 håndballøkter, felles lunsj, økter med andre aktiviteter samt et fruktmåltid. Deltakerne vil blir ivaretatt av dedikerte ledere som følger gruppen gjennom hele håndballskolen, og trenere som møter dem på håndballbanen og utenfor.

Hvem : Jenter og gutter født 2011-2016

Når : 20-22 juni og fra klokken 09:00 til 15:00 hver dag

Hvor : Rema 1000 Arena og Slagenhallen. God plass ! ( Trimveien 10, 3151 Tolvsrød)

Pris : 990,- og 50% søskenmoderasjon. Du betaler inn med Vipps senest 1 juni.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-1.png

Påmeldingsfrist : 1 juni. Begrenset antall plasser. Først til mølla prinsippet.


Har du sprøsmål så kan du kontakte Emelie Lundin via Skolens e-post adresse.

Emelie Lundin

Skole@flinthandball.no