Engasjerte sponsorer er viktig for hvilke aktivitetstilbud klubben kan tilby sine medlemmer. Noen sponsorer tilbyr også våre spillere en verdifull ekstrajobb ved siden av studier og håndball. Mia Vik Gabrielsen har fått jobb hos Skousen Tønsberg.

Vi tok en prat med Kjell Roger Skauen om akkurat dette : «Da Skousen Tønsberg ønsket å forsterke staben med en lørdagshjelp så var Mia Vik Gabrielsen i søknadsbunken. En flott holdning og stort smil gjorde at hun passet perfekt inn på vårt lag. Hun ble fort varm i trøya. Ja faktisk så varm at hun nå også fronter butikken i facebook-konkurranser og en kommende annonse i magasinet Mitt Tolvsrød«

Kjell Roger har styrket staben med Mia Vik Gabrielsen

«Mia fyller 18 år først i løpet av sommeren, men har både kremmerinstinkt og forståelse for bransjen vår som selv eldre ansatte kan bruke lang tid på å tilegne seg» sier Skousen-eier Kjell Roger Skauen.

Han er derfor godt fornøyd med å ha fått Mia med på laget. Ja, butikk-laget altså. Hvem som spiller og ikke spiller på banen skal kjøpmannen som også er speaker på Flint sine hjemmekamper ikke legge seg opp i, bedyrer han.

Selv har Kjell Roger vært på sidelinjen som speaker i Flint siden høsten 2018, og et par av sesongene også vært inne med et sponsorat som partner i Flint-nettverket.

Nå skal avtalen opp til en ny diskusjon.

«I og med Mia nå jobber hos oss, og jeg er enig med klubben om å fortsatt være stemmen i hallen, spørs det nok om ikke vi skal klare å bli enige», smiler Kjell Roger.

Flint-jenter er altså ikke bare gode ambassadører for Flints sorte og hvite drakt, men også for våre samarbeidspartnere. Det er selvsagt vi i klubben veldig glad for!