2 Divisjon : Flint 2 – Sandefjord 34 -24

Normalt sett så skulle man så smått begynne å forberede seg for neste sesong på denne tiden. Sånn er det ikke iår. For å fullføre seriespillet må også mai benyttes. Det legger imidlertid ikke noen demper på lysten til å spille kamper.

Det var et lekent lag som hadde full kontroll mot Sandefjord gjennom hele kampen. På stillingen 9-2 etter 13 minutter ble iveren etter å gå i angrep litt større enn forsvarsspillet. Men hva gjør vel det. Jentene beviste forsvarsstyrke gjennom de 15 første minuttene med kun 3 mål bakover. Framover var det mange lekre detaljer å juble for blandt de vel 50 fremmøtte på tribunen.

Både Celina Vatne og Andrea Fredriksen spilte for Flint. Sammen med bl.a. Vår Johannesen vartet de opp med mange vakre detaljer. Bakover stod Emma Thingvold meget solid i mål. Ohna Aurmo fortsatt å imponere med både sterkt forsvarspill og flott gjennombrudd. Et lekent Flintlag avslutt kvelden med en flott flyer servert av Celina Vatne til Julie Dybdahl.

Celina Vatne (9), Julie Dybdahl (4), Andrea V Fredriksen (5), Guro Jørgensen, Marthe Hovda (1), Ohna Aurmo (4), Silje Johansen , Mari Kjellemo (5), Vår Johansen (6) og Emma Thingvold